Libnet.ro
UNICEF

18:15

TOP 10: cele mai tari destinatii de vacanta din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai tari destinatii de vacanta din lume

Cititorii site-ul de turism TripAvisor. com au desemnat cele mai tari destinatii in 2013. Wall-Street. ro prezinta pentru pasionatii de calatorii pe primele 10 dintre acestea si iti arata ce obiective turistice nu trebuie sa ratezi. continuă pe Wall-Street Ro

SOFA gazduieste anul acesta unul dintre cele mai importante evenimente business din lume!

Compania americana Prevailance, una dintre cele mai importante companii de consultanta in domeniul apararii nationale, sustine in Romania primul seminar de leadership si inovatie - International Symposium on Innovation & Leadership in Business. Continue reading .

Spectacole si competitii auto si moto in nordul Capitalei. VEZI cele mai tari demonstratii

Pasionatii de masini cu multi cai putere dar si cei de motociclete s-au adunat astazi in nordul Capitalei la o sesiune de drive test. Au loc si demonstratii off-road pline de adrenalina, iar evenimenul este.

Cele 12 topuri de care ai nevoie pentru a calatori.

Este greu sa gasesti tara perfecta, unde toate asteptarile tale sa fie rasplatite. Noi am spune ca este imposibil, de aceea ne-am gandit sa va oferim toate topurile de care ai avea nevoie pentru a descoperi detinatia perfecta de vacanta. Citeste si TOP 10 cele mai putin vizitate tari din lume Fanii publicatiei Lonely Planet au fost intrebati pe Facebook, Twitter, Google+ si Thorn Tree care sunt tarile in care s-au simtit cel mai bine ca turisti, apoi au fost rugati sa evalueze destinatiile .

Cele mai importante tranzactii de pe Bursa din criza

Cele mai importante cinci tranzactii realizate in 2012 si 2013 pe Bursa de la Bucuresti au implicat in special actiuni Petrom dar si actiuni ale unor companii de stat pe care Guvernul le-a vandut ca parte a programului de privatizari promis de mai.

Cele mai cool hoteluri din Grecia!

Astazi fugim din nou cu gandul la vacanta! Mai mult ca sigur, unii oameni sunt presati de timp ori pur si simplu nu suporta zborurile interminabile catre destinatii exotice. Prin urmare, prefera sa petreaca o vacanta frumoasa si relaxanta cat mai aproape de Romania! Nimic mai usor! Astazi va prezentam 4 dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia, un top intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Top 10 universitati in care te poti specializa in drept

Cei care vor sa invete drept trebuie sa stie ca cele mai bune universitati de profil sunt in Statele Unite ale Americii, Australia si Marea Britanie, iar taxele depasesc cateva zeci de mii de dolari. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune 10.

Vrei sa afli cele mai fierbinti subiecte in online? Foloseste Google Trends Top Charts

Vrei sa fii la curent cu tot ce se intampla in lume fara sa trebuiasca sa citesti stiri intregi? Foloseste Google Trends Top Charts, o lista cu cei mai cautati oameni, cele mai cautate locuri si lucuri, in peste 40 de categorii.

Google Top Charts realizeaza un top 10 din orice cautari

Google Trends nu este un produs nou al celor de la Google, in schimb, Google Top Charts este un rezultat spectaculos derivat din respectivele trenduri. De alungul anilor cautarile pe Google au fost foarte utile in a fi folosite pentru diverse grafice, statistici si rapoarte de orice fel. De multe ori au avut un scop functional, precum proiectul de sfarsit de an intitulat Google Zeitgeist. Au avut de asemenea un scop amuzant, util anumitor organizatii si tipuri de utilizatori. Cel .

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a.

Decizie istorica a uneia dintre cele mai mari companii auto. Masura reprezinta o lovitura puternica pentru economia australiana

Grupul american Ford va inchide in urmatorii doi ani cele doua fabrici pe care le detine in Australia. Decizia, luata la 90 de ani dupa producerea primul Model T in Australia sub supravegherea lui Henry Ford,.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )