Libnet.ro
UNICEF

11:30

Top 10 moduri neobisnuite de a folosi usturoiul

B1 B1,
Top 10 moduri neobisnuite de a folosi usturoiul

Din cauza aromei puternice, putini sunt cei carora le placea usturoiul cand erau mici, insa toata lumea stie ca este bun pentru sanatate, deoarece intareste sistemul imunitar. in plus, acesta are multe. continuă pe B1

Top 10 cele mai spectaculoase cascade din Romania. Feeria naturala unde apa cade de la 120 de metri inaltime

Romania detine o colectie impresionanta de cascade, unele dintre ele incluse in topuri internationale. Va prezentam un top al celor mai spectaculoase cascade din Romania, raportat la inaltimea acestora.

La ce a renuntat Alexandru Arsinel din cauza sanatatii precare. Ultima oara am fost acum trei ani

Alexandru Arsinel a renuntat de ceva timp la plecatul in vacanta din cauza problemelor de sanatate peste care a tot dat. De asemenea, sotia sa este la pat, din cauza unui accident suferit in urma cu doi.

ISU Bucuresti-Ilfov actioneaza n Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si n Pasajul Jilava n urma ploii abundente

ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca actioneaza duminica dupa-amiaza in Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si in Pasajul Jilava in urma ploii abundente care afectat Capitala si zonele invecinate.

COSMAR pentru SMILEY si CRBL din cauza BANILOR! Anunt DISPERAT: Am dormit de foame, pe cuvant

Viata lui nu a fost dintotdeauna in acest fel, artistul avand momente in care se culca chiar si nemancat, din cauza situatiei financiare precare pe care o avea. CRBL a dezvaluit momentele grele prin care a.

Top 10 tari producatoare de aur

In 2017, productia globala din minele de aur a fost de 3. 247 de tone. Acest numar e mai mic cu 5 tone decat anul precedent si marcheaza prima scadere din 2008 incoace, conform GFMS Gold Survey 2018. Aspectele din spatele acestei scaderi sunt in principal legate de problemele de mediu, actiunile impotriva mineritului ilegal si cresterea costurilor, relateaza Business Insider.

Iasi: 14 copii au ajuns la spital din cauza mncarii de la serbarea de sfrsit de an

Un numar de 14 copii din localitatea Dolhesti, judetul Iasi, au ajuns duminica la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva, dupa ce au consumat alimente la serbarea de sfarsit de an, transmite news. ro.

Un bebelus de 11 luni din Botosani a murit din cauza rujeolei. Este cel de-al 57-lea deces nregistrat de la debutul epidemiei

Un bebelus de 11 luni din judetul Botosani a murit din cauza rujeolei, acesta fiind cel de-al 57-lea deces inregistrat in Romania de la debutul epidemiei, au anuntat, vineri, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), transmite News. ro. Numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 14. 142, 271 de cazuri fiind raportate in ultima saptamana.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )