Libnet.ro
UNICEF

11:16

Top: 10 tari in care consumul de tigari este cel mai ridicat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: 10 tari in care consumul de tigari este cel mai ridicat

La nivel mondial, aproape 20% din populatia adulta fumeaza. Consumatorii au fumat in 2009 cand au fost publicate datele cele mai recente) aproape 5,9 trilioane de tigarete, ceea ce releva o crestere de 13% a consumului in ultimii zece ani. Aflati care. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10 videoclipuri cu cele mai multe vizualizari pe YouTube!

Fie ca este vorba despre melodii ale unor artisti celebri, hit-uri care au facut inconjurul lumii si au tinut primele locuri ale celor mai importante topuri, fie ca este vorba despre filmulete haioase, iata care sunt cele mai vizionate clipuri ale tuturor timpurilor, pe YouTube!.

Bronz perfect la tine acasa! Top 10 cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Daca visezi la o piele frumos bronzata, insa eviti statul la soare sau nu-ti gasesti timp pentru mers la plaja, iata care sunt cele mai bune produse autobronzante ale momentului si cateva trucuri foarte importante de folosire ale acestora, lucruri care iti garanteaza un bronz frumos si uniform, cu aspect natural!.

Vrei sa salvezi planeta? Vezi care este cel mai daunator aliment

Cel mai daunator aliment, in ceea ce priveste efectul asupra mediului inconjurator, este carnea de vita, arata un studiu publicat recent si citat de BBC News. Cresterea vacilor pentru obtinerea de carne necesit.

Aici este cel mai greu de muncit: joburile la care au renuntat cei mai multi romani in mai putin de un an

In timp ce mii de romani se chinuiesc sa-si gaseasca un loc de munca si se bat pe un singur post , intr-o Romanie in care exista aproape 445. 000 de someri , alte zeci de mii renunta la job chiar in mai putin de un an pe post. Wall-Street. ro va.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )