Libnet.ro
UNICEF

23:30

Aici este cel mai greu de muncit: joburile la care au renuntat cei mai multi romani in mai putin de un an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aici este cel mai greu de muncit: joburile la care au renuntat cei mai multi romani in mai putin de un an

In timp ce mii de romani se chinuiesc sa-si gaseasca un loc de munca si se bat pe un singur post , intr-o Romanie in care exista aproape 445. 000 de someri , alte zeci de mii renunta la job chiar in mai putin de un an pe post. Wall-Street. ro va. continuă pe Wall-Street Ro

Vin Diesel:Exista un singur Paul Walker. Furios si Iute 7 a fost cel mai greu film din cariera mea

Actorul Vin Diesel a marturisit ca nu i-a fost deloc usor sa continue filmarile pentru cea de- a saptea pelicula din franciza Fast Furious/ Furios si Iute fara prietenul sau, actorul Paul Walker, care a murit la sfarsitul anului trecut,.

Teodorovici: Transporturile, cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care tara noastra risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, ieri, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat de sursele de presa.

Eugen Teodorovici: Transporturile - cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care Romania risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, luni, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. El a sustinut, insa, ca Romania poate ajunge la o rata de absorbtie de 80% din totalul fondurilor structurale si de coeziune.

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Zac Efron este cel mai sexy barbat al anului 2014

Actorul Zac Efron a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat, care realizeaza anual Topul 101 al celor mai sexy barbati din randul celebritatilor.

Cel mai bine platit actor de la Hollywood

Cel mai bine platit actor de la Hollywood este Robert Downey Jr. Acesta ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood si in 2014, pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Curs BNR: Euro a ajuns la cel mai mare nivel al lunii iulie - 4,4488 lei

Euro a inceput saptamana in forta, potrivit cursului de schimb anuntat de BNR luni, ajungand la 4,4488 lei. Aceasta este cea mai mare valoare inregistrata de euro in cursul lunii iulie, euro apreciindu-se cu.

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

Studiul care il 'scoate' pe Iohannis cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )