Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vrei sa salvezi planeta? Vezi care este cel mai daunator aliment

Antena3 Antena3,
Vrei sa salvezi planeta? Vezi care este cel mai daunator aliment

Cel mai daunator aliment, in ceea ce priveste efectul asupra mediului inconjurator, este carnea de vita, arata un studiu publicat recent si citat de BBC News. Cresterea vacilor pentru obtinerea de carne necesit. continuă pe Antena3

Aplicatiile-vampir programele care consuma cel mai mult pe Android

Producatorul de antivirusi pentru desktop si mobil, AVG, a publicat un studiu privind aplicatiile-vampir de pe Android, adica cele care consuma cel mai mult spatiu si baterie. Potrivit CTO-ului AVG, Yuval Ben-Itzhak, aplicatiile sunt cele care un telefon sa fie inteligent, dar pot fi si cele care distrug experienta pe un asemenea device. Uneori, ele consuma bateria, uneori spatiul. AVG a strans statistici anonime de la un milion de utilizatori de Android, dar nu a luat in calcul si aplicatiile [].

Aici este cel mai greu de muncit: joburile la care au renuntat cei mai multi romani in mai putin de un an

In timp ce mii de romani se chinuiesc sa-si gaseasca un loc de munca si se bat pe un singur post , intr-o Romanie in care exista aproape 445. 000 de someri , alte zeci de mii renunta la job chiar in mai putin de un an pe post. Wall-Street. ro va.

Top: 10 tari in care consumul de tigari este cel mai ridicat

La nivel mondial, aproape 20% din populatia adulta fumeaza. Consumatorii au fumat in 2009 cand au fost publicate datele cele mai recente) aproape 5,9 trilioane de tigarete, ceea ce releva o crestere de 13% a consumului in ultimii zece ani. Aflati care.

Cei mai buni antivirusi pentru Windows XP

Laboratorul independent Av-Test a testat cele mai bune produse antivirus pentru Windows XP. Sistemul de operare nu mai are suport oficial, dar mai sunt antivirusi pentru el. Care este cel mai bun? AV-Test a luat in calcul noua antivirusi corporate si 23 pentru consumatorii obisnuiti, potrivit zdnet. com. Majoritatea produselor au obtinut scoruri bune, dar trei au obtinut scorul maxim, de 18: Bitdefender Internet Security 2014, Kaspersky Lab Internet Security 2014, Panda Security Cloud Antivirus Free 3. Antivirusului McAfee Internet Security [].

Tails, cel mai sigur sistem de operare, are probleme grave de securitate

Tails a ajuns sa fie cunoscut drept cel mai sigur sistem de operare din lume. Edward Snowden l-a recomandat, iar in mai 11. 000 de persoane l-au ales. Dar Tails nu e perfect, iar acum o companie de securitateavertizeaza asupra problemelor sale. Exodus Intelligence, companie care activeaza in domeniul securitatii software, sustine ca in ciuda popularitatii Tails si a promisiunilor creatorilor nici acest sistem de operare nu este perfect. Compania sustine ca a descoperit vulnerabilitati care le-ar permite hackerilor sa te [].

Cel mai simplu mod de a &171;masura &187; riscul geopolitic este observarea pretului energiei

Cel mai simplu mod de a masura riscul geopolitic este observarea pretului energiei, considera Steen Jakobsen, economistul sef al Saxo Bank.

Teodorovici: Transporturile, cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care tara noastra risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, ieri, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat de sursele de presa.

Eugen Teodorovici: Transporturile - cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care Romania risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, luni, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. El a sustinut, insa, ca Romania poate ajunge la o rata de absorbtie de 80% din totalul fondurilor structurale si de coeziune.

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )