Libnet.ro
UNICEF

20:00

Top 11 cele mai ciudate servicii de care te poti bucura la hoteluri!

ADPM ADPM,
Top 11 cele mai ciudate servicii de care te poti bucura la hoteluri!

Gelurile de dus, sampoanele ori sapunurile gasite in camerele de hotel sunt deja ceva la ordinea zilei, astfel incat hotelierii au fost nevoiti sa inventeze servicii din ce in ce mai inedite pentru a reusi sa se diferentieze. Iata in continuare cateva dintre acestea! . continuă pe ADPM

Clipul zilei: Top 10 cele mai tari evenimente surprinse in direct la TV

Top 10 cele mai tari evenimente din toate timpurile surprinse in direct de camera de filmat.

Cele mai ciudate rochii de mireasa. Sapte modele inedite

Cele mai ciudate rochii de mireasa. Pentru femeile care vor o nunta de vis, dar refuza sa cumpere o rochie de mireasa clasica, banala, exista variante mai indraznete. Creatorii de moda au venit cu tot felul de idei originale nu doar in privinta modelului sau a culorii rochiei, ci si in a materialului din care este facuta.

FOTO: Cele mai ciudate traditii de PASTE la care nu te-ai fi gandit niciodata

Crestinii ortodocsi sarbatoresc, duminica, Pastele, cea mai importanta sarbatoare pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume.

Cele mai bune tari in care poti trai. Zece tari in care progresul social este la cote maxime

Cele mai bune tari in care poti trai au inregistrat performante puternice in cadrul indexului progresului social pe fiecare dintre cele trei dimensiuni analizate: nevoile umane de baza alimentatie, medicamente), educatie scolarizare, acces la.

Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend

Pentru ca Sarbatorile de Paste sa fie cat mai reusite, Playtech va prezinta cinci jocuri care va vortine ocupati pe tot parcursul weekend-ului. Pastele aproape a sosit, iar pentru multi dintre noi, asta inseamna un weekend petrecut acasa alaturi de familie. Este o perioada relaxanta si placuta, intr-adevar, dar intotdeauna se poate si mai bine. [] Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai parfumate flori de gradina

Cele mai parfumate flori de gradina. Pentru o gradina de vis nu conteaza doar amenajarea si aspectul, ci si mirosul florilor. Parfumul delicat este detaliul cel mai important, care ii va impresiona cu siguranta pe musafiri. Iata cateva flori foarte parfumate, care nu trebuie sa lipseasca din gradina voastra.

Palatul Parlamentului din Bucuresti, printre cele mai putin cunoscute minuni arhitecturale ale lumii!

De curand, BBC a inclus Palatul Parlamentului din Bucuresti in topul celor mai putin cunoscute minuni arhitecturale ale lumii! Iata care sunt celelalte sase! .

Antena 3 transmite slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara

Antena 3 transmite, incepand cu ora 23:00, slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara, Manastirea Radu Voda, cea care adaposteste moastele Sfantului Nectarie.

Cele mai frumoase biserici de lemn din Romania

Cele mai frumoase biserici de lemn din Romania. in tara se pastreaza 1. 440 de biserici de lemn construite inainte de 1918, care formeaza un patrimoniu remarcabil pe plan mondial. Asezamintele monahale au ocupat, de-a lungul veacurilor, un loc central in civilizatia poporului roman, reprezentand singurele surse de cultura si au atins varful maxim de expresie a civilizatiei lemnului, specifica spatiului carpato-danubiano-pontic.

Antena 3 va transmite slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara

Antena 3 va transmite in aceasta seara, incepand cu ora 23:00, slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara, Manastirea Radu Voda, cea care adaposteste moastele Sfantului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )