Libnet.ro
UNICEF

12:01

Top 16 tari cu cele mai bune sisteme de sanatate din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 16 tari cu cele mai bune sisteme de sanatate din lume

Institutul de cercetare Legatum din Londra a lansat al 10-lea Index global de prosperitate. Acest studiu claseaza cele mai prospere tari din lume cu cele mai bune sisteme de sanatate. Tarile care au cele mai bune punctaje sunt si tarile cele mai. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune bancuri cu animale. De ce a murit papagalul de ciuda dupa ce stapanul s-a insurat

Animalele au fost tot timpul o sursa pentru bancuri. Iata aici o selectie cu cateva dintre cele mai bune glume pe aceasta tema.

Cele mai bune ceaiuri de slabit

Consumate in cadrul unui regim alimentar echilibrat, alaturi de un program sustinut de miscare fizica, ceaiurile sunt o solutie pentru a slabi mai usor, deoarece stimuleaza eliminarea toxinelor si arderile de grasimi.

Cele mai bune alimente care tin colesterolul sub control

Vital pentru organism, colesterolul are ca functii principale sintetizarea unor hormoni, producerea acizilor cu ajutorul carora functioneaza bila, metabolizarea carbohidratilor.

Cele mai bune jocuri clasice pe care le poti juca pe smartphone

Sunt o multime de jocuri clasice pe care le-am jucat in copilarie, iar acum avem ocazia sa ne distram din nou, in variante adaptate pentru smartphone-uri. Astazi avem parte de grafica din ce in ce mai realista si de jocuri ce ajung sa ocupe chiar si 50GB pe hard disk, dar nimic nu se compara [].

Cum gatim cele mai bune chiftele marinate.Este un fel de mancare care se poate prepara in maximum o ora

Chiftelele marinate se pot prepara intr-un timp scurt si sunt ideale pentru o masa reusita. Ele pot fi asortate cel mai bine cu piure de cartofi, insa poate fi folosit si orez, cartofi natur sau chiar cartofi prajiti.

Administratia Prezidentiala CONFIRMA intalnirea IOHANNIS - COLDEA. Dobrovolschi: De fiecare data cand sunt subiecte SENSIBILE, Iohannis detine CELE MAI BUNE informatii! (VIDEO)

Administratia Prezidentiala CONFIRMA intalnirea IOHANNIS - COLDEA, dar nu ofera alte detalii. Madalina Dobrovoschi, purtatoarea de cuvant a presedintelui, a confirmat ca, joi, Klaus.

eMAG: cele mai amuzante review-uri de produse din 2016

EMAG a intocmit recent topul celor mai bune review-uri din 2016, iar lista vine cu o multime de pareri amuzante si intepaturi subtile. Retailer-ul online vine cu opt categorii unde s-au adunat cele mai bune review-uri din acest an, fie ca vorbim de greseli gramaticale, fie ca descoperim produse care au mai multe utilizari decat [].

A fost lansata lenjeria intima inspirata de cele mai populare eroine din povestile pentru copii

Compania japoneza Felissimo a lansat o linie de lenjerie intima inspirata de unele dintre cele mai populare personaje feminine din povestile pentru copii.

Cele mai folosite parole din 2016 ne arata ca nu ne pasa de securitate

Cand vine vorba de parole sigure, lucrurile sunt extrem de subiective, iar majoritatea utilizatorilor ti-ar putea spune ca folosesc o parola puternica, desi adevarul este altul. Creatorii Keeper, o aplicatie de management de parole, au postat pe blogul companiei un raport cu privire la cele mai folosite parole din 2016. Acestia au analizat 10 milioane [].

Cele mai utile 20 de trucuri pentru Google Chrome pe care nu le folositi

Exista foarte multe trucuri pentru Google Chrome si multi dintre noi folosesc o parte dintre ele. Cele mai multe nu sunt insa evidente. Folosesc Google Chrome de la momentul lansari. Am avut si perioade in care am trecut la Firefox, iar dupa ce am inceput sa folosec un Mac am facut eforturi semnificative pentru a [].

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )