Libnet.ro
UNICEF

23:15

Top 5 cele mai bune filme cu Chadwick Boseman. Rolurile care l-au facut celebru (VIDEO)

B1 B1,
Top 5 cele mai bune filme cu Chadwick Boseman. Rolurile care l-au facut celebru (VIDEO)

Chadwick Boseman, actorul american celebru mia ales pentru rolul supereroului Black Panther, a murit vineri, la varsta de doar 43 de ani, dupa ce s-a luptat 4 ani cu cancerul de colon. Actorul s-a remarcat. continuă pe B1

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat amatorii de torrent, in ultima saptamana

In fiecare saptamana, cei de la TorrentFreak agregheaza cele mai descarcate lung metraje de pe internet prin mijloace ilegale pentru a genera un top 10 cele mai piratate filme. Aceasta este.

Cum se fac cele mai bune sarmale cu urda pe care Chef Bontea le-a mancat in premiera

Chef Sorin Bontea a avut parte de o experienta gastronomica inedita sub Ceahlau: sarmale cu urda. O vorba romaneasca spune: Omul cat traieste invata. Sarmale cu urda, surpriza din Ceahlau pentru Chef Bontea Maestrul bucatar de la Chefi la cutite a participat la o etapa de concurs national la pescuit si a fost tratat la .

Billboard: Cine sunt artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile

Madonna, Michael Jackson si Beyonce au fost alesi de echipa revistei Billboard drept artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile.

Chadwick Boseman a murit. Actorul de 43 de ani a devenit celebru cu rolul din Black Panther

Este o moarte socanta pentru Hollywood. Chadwick Boseman, actorul care a devent faimos pentru rolul interpretat in pelicula Black Panther, s-a stins din viata la numai 43 de ani. Decesul a venit ca urmare a patru ani de lupta cu o boala ingrozitoare. Chadwick Boseman a murit Chadwick Boseman, cel care l-a interpretat pe TChalla .

S-a aflat acum! Ce a facut Chadwick Boseman cu cateva luni inainte sa moara

Actorul devenit celebru datorita rolului sau din filmul Pantera Neagra a murit vineri, 28 august, dupa o lupta grea cu cancerul de colon. Acum s-a aflat ce a facut Chadwick Boseman cu cateva luni inainte sa moara. Mai precis, actorul pe care tot Hollywood-ul il plange acum s-a casatorit in secret cu partenera lui de .

Omagiu pentru un Rege: Tweetul care anunta moartea lui Chadwick Boseman este cel mai apreciat din istorie

Tweetul in care a fost anuntat decesul actorului Chadwick Boseman a fost apreciat de peste 6 milioane de ori in 24 de ore. Astfel devine cel mai apreciat mesaj din istoria platformei, precizarea venind chiar din partea Twitter, intr-o postare intitulata Omagiu pentru un Rege.

Omagiul adus lui Chadwick Boseman, pe Twitter: ultimul gest al Black Panther face istorie

Chadwick Boseman a incetat din viata in urma cu cateva zile. Cei mai multi il cunosc pe indragitul actor de culoarea datorita rolului principal din Black Panther. Foarte multe clipuri.

Chadwick Boseman, actorul din Black Panther, a murit la 43 de ani

Chadwick Boseman, actorul cunoscut pentru rolul Black Panther din filmele Marvel Cinematic Universe, a murit la 43 de ani, dupa ce a suferit de mai multi ani de cancer de colon, a anuntat familia sa pe pagina oficiala de Twitter.

Chadwick Boseman, starul dinBlack Panther, s-a casatorit in secret cu cateva luni inainte de moartea sa FOTO

Actorul Chadwick Boseman s-a casatorit in secret cu partenera sa, cantareata Taylor Simone Ledward, cu cateva luni inainte de a muri. El a decedat vineri, 28 august, dupa o indelungata lupta cu cancerul.

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position in Marele Premiu al Belgiei Omagiu pentru Chadwick Boseman

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Belgiei, a saptea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. La finalul calificarilor de sambata, Hamilton s-a urcat pe monopost si a facut salutul Wakanda Forever din filmul Black Panther, un nou omagiu adus actorului Chadwick Boseman.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )