Libnet.ro
UNICEF

08:00

Top 3 cele mai sexy femei in pat. Zodia Berbec este pasiunea intruchipata

Adevărul Adevărul,
Top 3 cele mai sexy femei in pat. Zodia Berbec este pasiunea intruchipata

Nu este niciun secret ca barbatii se dau in vant dupa femei pasionale, care nu pierd vremea cu romantisme si cu lumanari aprinse, ci trec repede la actiune. in dormitor, femeia perfecta in viziunea reprezentantilor sexului puternic trebuie sa fie o feline, sa aiba initiativa, sa fie sexy si sa lase deoparte orice inhibitie. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

Este necesar sa cunoasteti care sunt cele mai materialiste femei, in functie de zodie, pentru a va feri de ele sau din calea lor atunci cand isi doresc succesul. Taur De regula,femeile nascute.

Nativi cu minti sclipitoare. Top 4 cele mai inteligente zodii din horoscop: Prima e Fecioara

Le merge mintea la orice! Din punct de vedere astral, in ceea ce priveste inteligenta nativa, din cele 12 semne zodiacale, patru dintre ele se disting ca fiind cele mai destepte. Reactioneaza prompt in situatii dificile, au capacitatea de a gestiona corect cele mai grele probleme si gasesc intotdeauna solutii.

Kate Middleton cele mai controversate momente

Este una dintre cele mai admirate femei din lume, insa Kate Middleton nu duce lipsa de controverse. Ba din contra! Iata aici cateva dintre cele mai controversate momente ale Ducesei! .

453 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Ce tara ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 453 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri de munca sunt la cules de fructe, instalatori sau specialisti IT.

Cunoscuta revista franceza Madame Figaro considera Bucurestiul una dintre cele mai cool destinatii din Europa. De ce merita vizitat

Revista Madame Figaro, una dintre cele mai citite saptamanale din Franta, a publicat un amplu reportaj in care compara Bucurestiul cu Berlin si il considera o destinatie cool datorita autenticitatii sale.

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

Statul pune in dificultate si cele mai profitabile companii: Transelectrica a compensat cu greu suprataxele impuse

Una dintre cele mai profitabile companii de stat, Transelectrica, a anuntat ca a reusit sa compenseze suprataxele impuse de Guvern prin OUG 114, dar manifesta in continuare prudenta si responsabilitate in ceea ce priveste atingerea obiectivelor.

De ce este atat de controversata SenseTime, una dintre cele mai ambitioase companii chineze de tehnologie

SenseTime a fost infiintata acum cinci ani dar deja este printre cele mai ambitioase companii chineze din domeniul inteligentei artificiale si are acces la baze uriase de date ce ii permit sa-si imbunatateasca mereu algoritmii. Compania cu 3. 000 de angajati lucreaza si in domeniul masinilor autonome, dar si in cel medical, dar legaturile sale apropiate cu autoritatile chineze ii pot incetini mult planuita extindere pe cat mai multe piete.

HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

HOROSCOP Cu totii avem anumite frici uneori. Iata care sunt acestea in functie de zodie. Niciodata nu vrea sa fie pe locul 2. ii e foarte frica sa nu fie.

CIFRE ULUITOARE! Bloomberg: Cele mai bogate familii din lume isi maresc averea cu 4 milioane de dolari pe ora! TOPUL primelor 25 de dinastii financiare

O analiza realizata de agentia Bloomberg prezinta cifre naucitoare privind averea celor mai bogate familii din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )