Libnet.ro
UNICEF

08:30

TOP probleme la IMM Invest, cu Nagy-Imecs Peter, consultant pentru finantari. Luni, 4 mai, de la ora 19.00, LIVE VIDEO pe StartupCafe si HotNews, deladistanta

Hotnews Hotnews,
 TOP probleme la IMM Invest, cu Nagy-Imecs Peter, consultant pentru finantari. Luni, 4 mai, de la ora 19.00, LIVE VIDEO pe StartupCafe si HotNews, deladistanta

O serie de antreprenori au reclamat ca au intampinat anumite probleme cand au incercat sa se inscrie in programul de creditare IMM Invest Romania 2020, prin care firmele mici si mijlocii pot obtine credite bancare garantate, cu dobanzi subventionate partial de stat. Luni, 4 mai, de la ora 19. 00, pe StartupCafe. ro si HotNews, vom discuta deladistanta cu Nagy-Imecs Peter, consultant pentru finantari, despre problemele cu care s-a confruntat. continuă pe Hotnews

Noi indicatii oficiale transmise joi solicitantilor IMM Invest

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) a transmis, joi seara, un nou mesaj solicitantilor din programul de creditare IMM Invest Romania, referitor acum la declaratiile de incadrare in categoria IMM si la formularele de inscriere, precum si la alte intrebari frecvente.

Peste 32.000 de firme au aplicat pe platforma IMM Invest. Florin Citu, ministrul de Finante: Saptamana viitoare vom avea primele contracte semnate Guvernul Orban pregateste produse similare pentru companiile mari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern de joi, ca liberalii pregatesc un act normativ pentru a acorda catre companiile mari produse similare cu IMM Invest, platforma in care, potrivit.

IMM Invest: Peste 37.000 de cereri de inregistrare la trei zile de la deschiderea sesiunii

Programul IMM Invest Romania se deruleaza in parametri normali, iar in a treia zi de la deschiderea sesiunii de inscriere, care a avut loc in data de 28 aprilie 2020, in aplicatia programului sunt inregistrate deja peste 37. 000 de cereri de inregistrare, a anuntat joi FNGCIMM.

ING Bank Romania adera la programul IMM Invest

ING Bank anunta ca s-a alaturat programului IMM Invest inca din primele zile, acesta fiind cel mai mare program destinat garantarii creditelor intreprinderilor mijlocii, mici si micro-firmelor, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )