Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ne TOPIM la 38 de grade pana joi. Cod galben de CANICULA in intreaga tara. De vineri, vin vijeliile

Antena3 Antena3,
Ne TOPIM la 38 de grade pana joi. Cod galben de CANICULA in intreaga tara. De vineri, vin vijeliile

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii fiind anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade Celsius, informeaza Administratia. continuă pe Antena3

Ne TOPIM la 38 de grade pana joi. De vineri, vin vijeliile. Ambulanta: 165 de urgente, in cinci ore

Update 13. 55 - Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat miercuri, intre orele 07. 00 si 12. 00, un numar de 300 de solicitari, dintre care 165 pentru urgente, in zece cazuri fiind vorba de.

VIDEO Cod galben de canicula in toata tara, pana vineri. Temperaturile vor atinge 38 de grade la umbra

Meteorologii cu emis, miercuri dimineata, o atentionare cu cod galben de canicula pentru toata tara. Potrivit acesteia, miercuri si joi valul de caldura se va intensifica si va fi caniculara in cea mai mare parte a tarii. Disconfortul termic va fi accentuat.

Cod galben de canicula in toata tara, valabil astazi si maine

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, incepand cu aceasta dimineata, ora 9. 30, cod galben de canicula si disconfort, valabil in toata tara astazi si maine.

Cod galben de CANICULA peste intreaga Romanie. Temperaturile ajung la 38 de grade

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii fiind anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade Celsius, informeaza Administratia.

Cod galben de canicula si disconfort termic, miercuri si joi, in toata tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii. Sunt anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala.

ANM: Cod galben de canicula astazi si maine

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi atentionare de cod galben pentru zilele de 13 si 14 august, precizand ca temperaturile maxime pot atinge chiar 38 de grade.

Cod galben de canicula : 37 de grade la umbra in Alexandria

Se anunta doua zile de foc la Alexandria. Autoritatile au pregatit trei puncte de prim ajutor si o Ambulanta amplasata in piata centrala pentru persoanele care vor avea nevoie de ajutor din cauza temperaturilor extrem de ridicate.

Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

Miercuri si joi, intreaga tara se afla sub cod galben de canicula, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Cele mai calde zile din acest an. Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

Miercuri este ziua cu cele mai mari temperaturi inregistrate in acest an. in consecinta, autoritatile au stabilit ca in zilele de miercuri si joi, intreaga tara se afla sub cod galben de canicula, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizare de CANICULA, de marti pana joi

Meteorologii au emis o avertizare de canicula, valabila de marti pana joi, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )