Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai calde zile din acest an. Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

România Liberă România Liberă,
Cele mai calde zile din acest an. Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

Miercuri este ziua cu cele mai mari temperaturi inregistrate in acest an. in consecinta, autoritatile au stabilit ca in zilele de miercuri si joi, intreaga tara se afla sub cod galben de canicula, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph.

WALL-STREET.ro organizeaza a doua editie a retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Publicatia online de business WALL-STREET. ro organizeaza in aceasta toamna a doua editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

VIDEO Cele mai importante roluri din cariera lui Robin Williams

Robin Williams a murit la varsta de 63 de ani. Sinuciderea este principala ipoteza in cazul mortii actorului.

Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume: Costa Rica, Chicago si India in top

Timp de 19 ani revista Treasure + Leisure a cerut cititorilor sa-si voteze hotelurile si statiunile preferate, evaluandu-le din punctul de vedere al mancarii, al serviciilor si al locatiei. Iata cum arata, potrivit CNN. com , 10 hoteluri de vis.

Cea mai mare Luna din acest an

Noaptea de 10 august va marca un moment important pentru pasionatii astronomiei din intreaga lume. Luna va ajunge la apogeu si, fiind si Luna plina, va deveni Superluna.

Sase alpinisti au murit in unul dintre cele mai grave accidente de pe Mont Blanc

Sase alpinisti francezi, membri ai unui grup care incerca sa escaladeze un varf din masivul Mont Blanc au fost gasiti fara viata, miercuri, in unul dintre cele mai grave accidente produse in ultimii 10 ani.

VIDEO Simona Halep a facut spectacol cu Kirsten Flipkens - Vezi cele mai frumoase puncte ale partidei

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul Premier 5 de la Cincinnati, numarul doi mondial trecand fara mari emotii de Kirsten Flipkens, din Belgia 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc). Conform wtatennis. com, Simona a reusit punctul zilei. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase lovituri ale partidei.

Peste 15.800 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Cluj si Bucuresti

Peste 15. 800 de locuri de munca sunt disponibile, marti, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala peste 1770) si in judetele Cluj 1600) si Prahova peste 1500).

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Superluna a aparut pe cer in noaptea dintre 10 si 11 august. Si romanii au putut vedea satelitul natural al Pamantului mai mare, deoarece s-a apropiat de Terra. Am selectat cele mai frumoase imagini cu Superluna din intreaga lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )