Libnet.ro
UNICEF

20:45

Topul celor mai bune 10 licee din Bucuresti. Cate locuri vor fi disponibile pentru admiterea din acest an?

B1 B1,
Topul celor mai bune 10 licee din Bucuresti. Cate locuri vor fi disponibile pentru admiterea din acest an?

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a dat publicitatiibrosura privind admiterea la liceele din Capitala. Principala modificare este cresterea spectaculoasa a numarului de clase din. continuă pe B1

FCSB, in topul celor mai de succes echipe din lume

Englezii au intocmit un top al celor mai de succes echipe din lume, in functie de numarul de trofee castigate in istorie, iar FCSB este pe locul 19. Desi nu mai reuseste sa castige titlul in Romania de.

Topul celor mai doriti angajatori in 2019. Ce beneficii ofera angajatilor

Continental, Oracle, Microsoft, IBM si OMV Petrom sunt cei mai doriti angajatori din Romania, in 2019, arata un studiu realizat de compania Catalyst Solutions.

Cum stii ce cauti la raionul cu branzeturi. Topul celor mai vandute feluri de branza

Branzeturile sunt un sortiment apreciat de cei mai multi consumatori. Cum deosebesti, insa, diversele tipuri de branza in oferta marilor magazine.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Examenul de Evaluare Nationala a debutat pe 18 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Pe 20 iunie se va.

Topul celor mai bizare executii publice medievale. Metodele sadice prin care le era prelungita agonia victimelor

Locuitorii oraselor medievale erau nevoiti sa asiste executii publice care inspirau teroare si in care adesea calaii trebuiau sa prelungeasca agonia victimelor prin metode care depaseau orice imaginatie.

Cum a fost prins jihadistul care studia harta metroului din Bucuresti si voia sa fie kamikaze. Probele zdrobitoare gasite in calculatorul vandut pe OLX

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe un tanar roman de origine palestiniana la trei ani si opt luni de inchisoare pentru propaganda facuta terorismului. Ancheta a scos la iveala ca tanarul era dispus s?.

Pedofil din Bucuresti, prins in urma reportajului Observator

Un barbat din Bucuresti a fost acuzat ca hartuieste si agreseaza copii in Sectorul 3, iar politia nu dadea de urma lui. O mama a povestit in exclusivitate pentru reporterii Observator cum baiatul lui este te.

Gestul impresionant al unui tanar, in metroul din Bucuresti, devenit viral pe internet. Prietena mea nu a fost de acord cu asta

O fotografie de pe un peron al Capitalei a impanzit de-a dreptul internetul. Poza in cauza a reusit sa trezeasca, pentru unii nostalgia, pentru altii amuzamentul. Ce gest a facut un tanar domn pentru prietena lui? Gestul unui tanar care a cucerit internetul. Ce i-a facut prietenei pe peron? Doi tineri au fost fotografiati in .

Cele mai bune bancuri cu preoti. Reactia unui parinte cand afla ca o enoriasa pacatuieste cu preotul din parohia vecina

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam o selectie de zece bancuri care-i au pe preoti in prim plan.

Bancile din Romania conduc Top 100 cele mai mari banci din sud-estul Europei. Locul suprinzator ocupat de Banca Transilvania

Trei banci din Romania se afla pe primele patru pozitii din top 100 al celor mai mari banci din sud-estul Europei din punct de vedere al activelor si profitului pe anul trecut. Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din SEE.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )