Libnet.ro
UNICEF

08:45

Topul celor mai bune cartiere din marile orase si cat costa aici apartamentele

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune cartiere din marile orase si cat costa aici apartamentele

Se stie ca amplasamentul unei proprietati constituie unul dintre factorii majori de influenta cand vine vorba de valoarea unei proprietati imobiliare. Important este, desigur, si raportul cerere-oferta, care se afla in stransa corelatie cu preturile. continuă pe Adevărul

Top Saloane.ro - Topul celor mai bune Saloane de infrumusetare - Beauty Salon

Sincer, portalul web Top Saloane. ro nu este pentru toata lumea. Si nu oricine trimite un e-mail va p.

Avarie majora! Mai multe cartiere din Bucuresti si din zonele limitrofe au ramas fara curent electric

Mai multe cartiere din Bucuresti si Ilfov au ramas fara energie electrica si apa. Surse de la Guvern spun ca si in cadrul Palatului Victoria sunt probleme in alimentarea cu energie electrica.

Pentru prima data in istoria jocurilor UFC, primul loc in topul celor mai buni luptatori este ocupat de o femeie

Amanda The Lioness Nunes, o lupatoare care si-a demonstrat dominanta asupra diviziei feminine din UFC, este cel mai bun atlet din jocul celor de la EA Sports.

UPDATE Pana de curent majora in Capitala. Cartiere intregi, fara energie electrica. Cladirea Guvernului, afectata. Oameni blocati in lift la metrou

Mai multe cartiere din Bucuresti au ramas, vineri, fara energie electrica, de aceasta pana de curent fiind afectata inclusiv cladirea Guvernului din Piata Victoriei.

O noua rectificare bugetara va fi aprobata saptamana viitoare Orban: Situatia economica nu e dintre cele mai bune

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de vineri. Este a doua rectificare bugetara din acest an, dupa cea din aprilie, din timpul situatiei de urgenta. Orban a precizat ca situatia economica nu e dintre cele mai bune si Tva trebui sa dramuim fiecare ban.

Cei mai buni fotbalisti din Europa reintra in scena!

Regalul fotbalistic din Europa continua si in weekend cu cele mai bune cote pe Betano! .

7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii

A trecut mai bine de o jumatate de an de cand Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni tiroidiene, care costa doar 10 lei cutia, este greu sau imposibil de gasit in farmacii. in plina pandemie de coronavirus, Euthyrox a reusit performanta sa devina cel mai cautat medicament din Romania. in timp ce pacientii si rudele lor cauta in continuare solutii disperate pe cont propriu, ajungand sa cumpere medicamentul de pe piata neagra chiar si la pret de 10 ori mai mare, potrivit asociatiilor de pacienti, autoritatile par sa nu aiba inca nicio solutie.

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

Mihai Voropchievici a dezvaluit! Cine sunt cei mai afemeiati barbati din zodiac - LEILOR le place sa cucereasca mereu

Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, cine sunt cei mai afemeiati barbati din zodiac. Sunt nativi la care nu v-ati astepta.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )