Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune licee din Vaslui, dupa ultimele medii de admitere. Absolventii de gimnaziu asteptati la completarea listelor cu optiuni

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune licee din Vaslui, dupa ultimele medii de admitere. Absolventii de gimnaziu asteptati la completarea listelor cu optiuni

Ministerul Educatiei a publicat inca de joi ierarhia mediilor de admitere la liceu. Pana marti, absolventii de gimnaziu sunt asteptati la scolile unde au absolvit pentru a completa optiunile in fisele de inscriere la liceu pentru repartizarea computerizata. continuă pe Adevărul

Calendar admitere liceu 2016: ierarhia mediilor de admitere la liceu. Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Ierharhia mediilor de admitere la liceu pentru candidatii care au sustinut Evaluarea Nationala a fost publicata, joi, pe site-ul admitere. edu. ro. incepand de vineri, 8 iulie, absolventii de clasa a VIII-a vor completa fisele de inscriere. Tot in aceasta perioada fisele vor fi introduse in baza de date computerizata.

Topul celor mai bune orase pentru shopping

Shopping-ul nu mai este demult doar o pasiune, pentru majoritatea oamenilor devenind o activitate indispensabila, in unele cazuri fiind si o metoda de terapie, in special pentru femei.

Topul celor mai ieftine licee private. Oferta varianza de la un an de studiu gratuit la tarife de zeci de mii de lei

Liceele private ajung adesea pe lista de optiuni a parintilor atunci cand copiii fie nu promoveaza examenele de la finalul gimnaziului, fie nu prind un loc in unitatile de stat. Sunt insa si parinti care aleg sa plateasca pentru educatia copiilor lor,.

Topul celor mai spectaculoase aparitii in costum de baie: Jennifer Lopez si Beyonce au fost eclipsate de Raquel Welch si Ursula Andress

Zeitele ecranului Welch Raquel, Ursula Andress si Marilyn Monroe au triumfat intr-un sondaj al celor mai tari 50 de aparitii in bikini, ale vedetelor din toate timpurile.

Topul celor mai bune orase pentru shopping

Shopping-ul nu mai este demult doar o pasiune, pentru majoritatea oamenilor devenind o activitate indispensabila, in unele cazuri fiind si o metoda de terapie, in special pentru femei. Marile orase detin adevarate centre comerciale care.

Cele mai bune glume despre Tudy, dupa ce a devenit mana dreapta a Gabrielei Firea

Faptul ca Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena cu numele de Tudy, a lansat un adevarat fenomen in mediul online dupa ce a fost numit viceprimar al Capitalei, in contextul in care acesta a .

De ce a vrut Uber sa stii cele mai bune destinatii din Bucuresti afli in weekend

In urma cu cateva saptamani, Uber a comunicat lista celor mai populare 25 de destinatii. Acum, impreuna cu acestea, ofera discount la deplasarile catre ele.

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )