Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai periculoase tari din lume pentru turisti

Antena3 Antena3,
Topul celor mai periculoase tari din lume pentru turisti

International SOS, companie de asistenta medicala si servicii de securitate, a realizat o cartografiere a tarilor care prezinta risc pentru turisti. in topul celor mai periculoase tari din lume se afla. continuă pe Antena3

Lista celor mai periculoase drumuri din Hunedoara: 26 de tronsoane rutiere vor fi inchise pana in martie 2016

Aproape 30 de tronsoane de drum judetean vor fi inchise temporar, pana in martie 2016, potrivit Consiliului Judetean Hunedoara. Drumurile sunt considerate periculoase ori nesigure pentru soferi in vreme de iarna.

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Topul celor mai bune partii de schi din Romania si dotarile lor. Ce statiune sa alegi daca esti incepator si unde sa mergi daca esti expert

Romania nu duce lipsta de statiuni de schi. Poiana Brasov este cea mai moderna, dar si cea mai aglomerata. Valea Prahovei, Hunedoara sau Sibiu vin si ele cu conditii excelente pentru sporturile de iarna.

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative [].

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

Cei mai tineri parinti din lume: copii care au nascut la varste foarte fragede, cel mai tanar tatic avand doar 9 ani

Cei mai tineri parinti din lume. Multi tineri care devin parinti la varste foarte fragede nu provin din familii sarace sau din comunitati care promoveaza acest stil de viata. Ei fac parte din familii normale si locuiesc in tari dezvoltate, civilizate. Chiar daca s-au trezit intr-o postura neobisnuita pentru varsta lor, acesti adolescenti au ales sa ramana impreuna si sa-si creasca copilul.

Gafa de proportii la finala Miss Univers 2015: Miss Columbia, cea mai frumoasa femeie din lume pentru cateva minute

Finala concursului de frumusete Miss Univers 2015 a fost marcata de gafa de proportii a prezentatorului, care a incoronat-o pe reprezentanta Columbiei, cand adevarata castigatoare era Miss Filipine.

Pretul petrolului Brent a atins cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a atins luni cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor ca furnizorii din Orientul Mijlociu si pana in Statele Unite vor accentua supraoferta, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata, informeaza Bloomberg.

Cele mai periculoase sporturi extreme, de la zborul cu deltaplanul la mersul pe sarma intre doua baloane cu aer cald. Ce se intampla cand apare adrenalina

Sporturile extreme au devenit tot mai cautate de tinerii dornici sa traiasca adrenalina la cote maxime. Unii dintre ei au facut din asta un stil de viata. Datorita faptului ca sunt tot mai practicate de tineri, in lume se organizeaza chiar si competitii unde se inscriu anual mii de iubitori ai sporturilor extreme.

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion la malul marii. Pentru prima data, la Constanta se organizeaza Revelion in Piata Ovidiu

Oferta de la malul marii vine de Craciun si Revelion cu zile insorite si cu multe grade in termometre. Pentru prima data, la Constanta se organizeaa Revelion in Piata Ovidiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )