Libnet.ro
UNICEF

21:15

Topul celor mai populare videoclipuri muzicale din Romania in 2016

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai populare videoclipuri muzicale din Romania in 2016

Pentru al doilea an consecutiv, trupa Carlas Dreams ocupa locul fruntas in topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube. continuă pe Adevărul

YouTube Rewind 2016: cele mai populare videoclipuri in Romania

Google a prezentat de curand lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2016. in cea de a patra editie YouTube Rewind Romania, topurile includ, cu putine exceptii, creatii romanesti. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2016 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de [].

Un oras din Romania a fost inclus in topul celor mai frumos impodobite destinatii din Europa, alaturi de Paris, Berlin si Budapesta VIDEO

Marile orase ale lumii sunt impodobite cu decoratiuni si luminite in perioada Sarbatorilor de Iarna. Portalul de stiri Msn. com a alcatuit un clasament al celor mai luminate orase din Europa, unde ornamentele de Craciun ofera o atmosfera de poveste.

Topul celor mai bune statiuni si partii de schi din Romania. Cat ne costa acest sport de iarna

Poiana Brasov, Straja, Sinaia, Predealul si Paltinisul sunt recomandarile specialistilor in aceasta iarna. Fiecare statiune are atuurile ei si partii cu nocturna.

Topul celor mai valoroase companii din lume in 2016

Gigantii din tehnologie domina categoric topul celor mai valoroase companii, cinci din primele 10 fiind din acest domeniu si 4 dintre ele aflandu-se chiar in prima jumatate a clasamentului realizat de Forbes. com . Vezi in prezentarea urmatoare ce.

Un fotograf roman, inclus in topul Time al celor mai puternice imagini din 2016. Unde a fost facuta fotografia de exceptie

Corespondentul roman al agentiei Associated Press a fost inclus de oficialii prestigioasei reviste Time in topul celor mai bune 100 de fotografii realizate in 2016 in lume.

Universitatea din Romania intr-un top 300 al celor mai bune institutii de invatamant superior din lume. Mesajul editorului Times Higher Education

Universitatea Babes-Bolyai anunta ca este si in acest an cea mai bine clasata institutie de invatamant superior din Romania din topul BRICS Emerging Economies Rankings 2017, publicat de Times Higher Education, a carei echipa de experti evalueaza universitatile in functie de indicatori ce tin de cercetare, interactiunea cu mediul de afaceri, anvergura internationala si tehnici de predare.

Top 5 cele mai vizionate videoclipuri pe Youtube din toate timpurile. Cine conduce in clasamentul romanesc

Inca de la crearea sa, in 2005, cel mai mare canal de redare audio-video din lume a devenit un fenomen. Milioane de oameni urmaresc zilnic videoclipurile cantaretilor favoriti si filmuletele din aproape toate domeniilor posibile. in 2012, avea sa fie lansata melodia care a batut toate recordurile de audienta. A fost vizionata de peste 2,7 miliarde de ori.

Ministerul Transporturilor: Cele mai periculoase drumuri din Romania sunt DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere,.

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )