Libnet.ro
UNICEF

17:16

Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna

Playtech Playtech,
Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna

Reuters este poate cea mai cunoscuta agentie foto din lume, in stransa lupta cu AFP si Associated Press. Pe langa munca clasica in fotojurnalism, Reuters intretine si un cont de Instagram si acum publica topul celor mai populare imagini din ultimele sase luni. Instagram are peste 300 de milioane de utilizatori si Reuters are peste [] Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

Suferi de respiratie urat mirositoare? Expertii dezvaluie care sunt cele mai bune remedii pentru a scapa de halena

De la diete care exclud proteine pana la a linge lingurite, expertii dezvaluie care dintre remediile impotriva respiratiei urat mirositoare sunt mituri si care functioneaza cu adevarat.

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Promisiune onorata! A adoptat fetitele celei mai bune prietene, dupa ce aceasta a murit de cancer

Cand prietena ei cea mai buna s-a imbolnavit de cancer la creier, Laura Ruffino i-a promis ca va avea grija de cele patru fetite ale ei. Laura si Elizabeth Diamond erau cele mai bune prietene .

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Justin Bieber ori Beyonce, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Adelina Pestritu, Antonia ori Madalina Ghenea, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Britanicii, cei mai nepoliticosi turisti: la ce ora se trezesc vanatorii de sezlonguri ca sa prinda cele mai bune locuri

Presa germana ii pune la zid pe britanici, catalogandu-i drept vanatori nepoliticosi de sezlonguri. Despre acestia se spune ca se trezesc cu noaptea in cap sa prinda un loc bun pe marginea piscinei, pe care il tin ocupat desi il abandoneaza oricum pe parcursul zilei.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Top 6 telefoane subtiri pe care le poti cumpara din Romania

Cele mai bune subtiri telefoanebeneficiaza de componente extrem de performante, in ciuda dimensiunilor foarte mici. De curand, Samsung a lansat pe piata cel mai subtire telefon al sau, denumit Galaxy A8. Acesta are un display de 5,7 inci full HD inconjurat de niste margini subtire, iar sub acesta adaposteste un procesor Snapdragon 615, 2GB memorie [] Top 6 telefoane subtiri pe care le poti cumpara din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Printarea 3D ne-ar putea da masini electrice mai bune

Strati este numele primei masini printate 3D si a fost scoasa la imprimanta de compania Local Motors. Dupa lansarea primei lor masini, oficialii companiei au organizat un concurs pentru a acorda publicului sansa de a crea design-ul urmatoarei lor masini. Masina desenata de public va fi una electrica, spun cei de la Local Motors, cel [] Printarea 3D ne-ar putea da masini electrice mai bune Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )