Libnet.ro
UNICEF

01:06

Printarea 3D ne-ar putea da masini electrice mai bune

Playtech Playtech,
Printarea 3D ne-ar putea da masini electrice mai bune

Strati este numele primei masini printate 3D si a fost scoasa la imprimanta de compania Local Motors. Dupa lansarea primei lor masini, oficialii companiei au organizat un concurs pentru a acorda publicului sansa de a crea design-ul urmatoarei lor masini. Masina desenata de public va fi una electrica, spun cei de la Local Motors, cel [] Printarea 3D ne-ar putea da masini electrice mai bune Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna

Reuters este poate cea mai cunoscuta agentie foto din lume, in stransa lupta cu AFP si Associated Press. Pe langa munca clasica in fotojurnalism, Reuters intretine si un cont de Instagram si acum publica topul celor mai populare imagini din ultimele sase luni. Instagram are peste 300 de milioane de utilizatori si Reuters are peste [] Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Promisiune onorata! A adoptat fetitele celei mai bune prietene, dupa ce aceasta a murit de cancer

Cand prietena ei cea mai buna s-a imbolnavit de cancer la creier, Laura Ruffino i-a promis ca va avea grija de cele patru fetite ale ei. Laura si Elizabeth Diamond erau cele mai bune prietene .

Cele mai bune bauturi care te hidrateaza eficient pe timp de canicula

Infuzia de castraveti, lamaie si menta asigura un continut ridicat de minerale, fiind una dintre cele mai potrivite combinatii pentru zilele caniculare, scrie eva. ro. Iata care sunt cinci dintre cele mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1938 seconds )