Libnet.ro
UNICEF

19:00

Topul tarilor care inregistreaza anual cei mai multi turisti din lume

Antena3 Antena3,
Topul tarilor care inregistreaza anual cei mai multi turisti din lume

Franta ocupa prima pozitie in topul tarilor cele mai vizitate de turisti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de Turism. continuă pe Antena3

Topul tarilor care inregistreaza anual cei mai multi turisti din lume. Pe ce loc se afla Romania

Franta ocupa prima pozitie in topul tarilor cele mai vizitate de turisti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de Turism.

Sejur in inima padurii, aproape de schitul de la Cetatuia. Cei mai multi turisti vin din marile orase

Proprietarii unei pensiuni din judetul Buzau le ofera turistilor alternativa de a evada din agitatia oraselor, intr-o zona izolata unde pe o raza de cativa kilometri numai cateva maicute sihastre mai vietuiesc. Pensiunea se afla la in inima padurii de pe dealul Cetatuia, aproape de Manastirea Ciolanu. Pensiuni izolate in judetul Buzau sunt in toata zona de munte a judetului Buzau.

Ascensiunea si decaderea primului supermodel din lume. Cine a fost frumoasa Gia, femeia care i-a fascinat pe cei mai mari designeri

De o frumusete uimitoare, cu parul inchis la culoare si 1,73 m inaltime, americanca Gia Carangi a avut contracte de modeling cu cei mai mari designeri ai lumii: de la Armani si Versace, la Dior ori Yves Saint Laurent, fiind considerata primul supermodel din lume. La 18 ani, avea un castig anual de sase cifre si revolutiona lumea modei.

Mai multi procurori si magistrati au plecat din magistratura. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete prin care mai multi judecatori si procurori s-au pensionat. Decret privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a.

Romania de peste hotare. Se NASC mai multi COPII iN STRAINATATE decat in tara

Migratia fortei de munca produce un fenomen dramatic in Romania. Tot mai multi copii sunt nascuti peste hotare, iar sansele sa se intoarca vreodata in tara sunt tot mai mici. Spre exemplu, in 2016.

Petrecerile de Revelion din Bucuresti atrag tot mai multi turisti straini

Faptul ca la restaurantele din Bucuresti petrecerea de Revelion dureaza pana dimineata, in timp ce in localurile din majoritatea capitalelor europene se da stingerea imediat ce se trece in noul an, ii determina pe tot mai multi turisti straini sa-si.

Stirile ProTV: Armata Romna, printre cei mai buni angajatori. Salariile si beneficiile angajatilor

Armata Romana a devenit unul dintre cei mai apreciati angajatori din tara. Potrivit unui studiu facut de o platforma de recrutare online - la care au participat 100. 000 de oameni - Ministerul Apararii Nationale, se claseaza pe locul 8.

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine.

Cei mai mari bancheri din Romania, mesaj fara precedent catre Guvern

Cei mai mari bancheri din Romania au lansat, vineri, un mesaj fara precendent catre Guvern, spunand ca noile masuri anuntate de Ministerul de Finante vor duce la cresterea costurilor de finantare ale populatiei, companiilor si statului, la majorarea inflatiei si implicit la erodarea puterii de cumparare.

Denisa Golgota, Andrei Muntean si Andreea Bogati, cei mai buni gimnasti romni ai anului 2018

Denisa Golgota, la gimnastica artistica feminin, Andrei Muntean, la gimnastica artistica masculin, si Andreea Bogati, la gimnastica aerobica, au fost desemnati cei mai buni sportivi ai anului de catre Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Gimnastica, informeaza site-ul oficial al forului national.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )