Libnet.ro
UNICEF

22:30

Stirile ProTV: Armata Romna, printre cei mai buni angajatori. Salariile si beneficiile angajatilor

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Armata Romna, printre cei mai buni angajatori. Salariile si beneficiile angajatilor

Armata Romana a devenit unul dintre cei mai apreciati angajatori din tara. Potrivit unui studiu facut de o platforma de recrutare online - la care au participat 100. 000 de oameni - Ministerul Apararii Nationale, se claseaza pe locul 8. continuă pe Hotnews

Cabral este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit

Cabral Ibacka este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a incetat din viata. Acesta era patronul unei firme de hosting implicate recent intr-un scandal de amploare. Da, Horia il chema. Si era.

Top cei mai buni angajatori in 2018. IT-ul pierde teren in fata companiilor financiare

Vodafone Romania, OMV Petrom si Banca Transilvania ocupa primele trei pozitii in topul celor mai buni angajatori din Romania, realizat de BestJobs. In primele zece pozitii din top se mai regasesc ING Bank, cat si angajatori din retail, Auchan, Altex si.

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine.

Ce companii romanesti si ce multinationale sunt prezente in topul celor mai buni angajatori din 2018

BestJobs anunta Top cei mai buni angajatori in 2018, un clasament anual realizat in baza evaluarilor a peste 100. 000 de angajati ai companiilor listate pe portalul de recrutare.

Topul celor mai buni angajatori in 2018

Vodafone Romania, OMV Petrom, Banca Transilvania si Auchan sunt considerati cei mai buni angajatori, conform unui clasament facut de platforma de recrutare BestJobs, pe baza evaluarilor a peste 100. 000 de angajati.

Stirile ProTV: Animatie grafica. Cum s-a prabusit n Dunare masina n care era Anca Pop

Scene infioratoare petrecute pe Clisura Dunarii, in judetul Mehedinti, readuc in atentie cinismul, si lipsa de organizare de care dau dovada cei care au grija de sosele Romaniei.

Estimari SUA: Romania va avea o productie de porumb RECORD, care va depasi anul 1984, considerat unul dintre cei mai buni pentru agricultura din istorie

Romania va ajunge la o productie de porumb de exceptie, in anul agricol 2018-2019, ce va depasi recordul din anul 1984, considerat a fi unul dintre cei mai buni ani agricol ai tuturor timpurilor, potrivit.

Sejur in inima padurii, aproape de schitul de la Cetatuia. Cei mai multi turisti vin din marile orase

Proprietarii unei pensiuni din judetul Buzau le ofera turistilor alternativa de a evada din agitatia oraselor, intr-o zona izolata unde pe o raza de cativa kilometri numai cateva maicute sihastre mai vietuiesc. Pensiunea se afla la in inima padurii de pe dealul Cetatuia, aproape de Manastirea Ciolanu. Pensiuni izolate in judetul Buzau sunt in toata zona de munte a judetului Buzau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )