Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul tarilor din Europa de Est, membre UE, in functie de rata anuala a inflatiei: Cine crezi ca este campioana?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul tarilor din Europa de Est, membre UE, in functie de rata anuala a inflatiei: Cine crezi ca este campioana?

Daca raspunsul tau este Romania, felicitari! Este corect, din pacate pentru tine si ceilalti locuitori ai tarii, care resimt urmarile cresterii preturilor, in primul rand, in momentul in care studiaza bonul fiscal dupa o vizita la supermarket. continuă pe Wall-Street Ro

Brasov: Congresul international al fostilor detinuti politici din Europa de Est

Luni 25 iunie, incepand cu orele 17,30, la Centrul Cultural REDUTA, brasovenii sunt invitati la un eveniment de marca dedicat memoriei celor ce au luptat impotriva comunismului. Evenimentul se inscrie in manifestarile prilejuite de Congresul INTER-ASSO, uniune internationala a fostilor detinuti politici din Europa de Est, si se va desfasura in prezenta delegatilor din fostele tari comuniste.

Romania se situeaza pe locul 6 in topul celor mai atractive tari din Europa pentru investitii in centre de date

Romania se situeaza pe locul sase in topul destinatiilor de pe piata centrelor de date din Europa, in timp ce tarile nordice si Olanda ocupa primele locuri, potrivit noului index Savills - Data Centre Investment Index, care a analizat 20 de tari.

Adversar facil pentru Viitorul in primul tur din Europa League

Viitorul a avut noroc la tragerea la sorti pentru primul tur preliminar din Europa League si va juca impotriva unei formatii din Luxemburg.

FCSB si Viitorul Constanta si-au aflat adversarele din Europa League

FCSB si Viitorul Constanta si-au aflat adversarele din Europa League. Echipa lui Gigi Becali, care intra direct in turul al dolilea preliminar,va intalni Rudar Velenje din Slovenia sau pe invingatoarea.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

Scaderi importante in sectorul minier si cel bancar din Europa

Bursele din Europa au scazut vineri, oprindu-se din avansul generat joi de anuntul Bancii Centrale Europene BCE) privind incheierea, anul acesta, a programului de achizitii de obligatiuni. Cele mai mari pierderi au fost inregistrate in sectorul minier si cel bancar.

Cum submineaza Rusia ordinea politica din Europa de Est

Politica Moscovei de a-si extinde influenta in tarile europene nu se mai reduce doar la sustinerea formatiunilor eurosceptice si de extrema-dreapta, ci vizeaza chiar distrugerea statului de drept. Iar Vestul are partea sa de vina.

Admitere la liceu 2018 Topul liceelor din Iasi, Brasov si Timisoara - dupa media de admitere de anul trecut la Matematica-Informatica

Admiterea la clasele de matematica-informatica cere note dintre cele mai mari, atat la Evaluarea Nationala, cat si de absolvire a gimnaziului. Inspectoratele scolare judetene au publicat brosuri de admitere la liceu, unde prezinta ultimele medii cu care au intrat anul trecut elevii la fiecare specializare. in Iasi, la Colegiul National ultima medie a fost 9,75 la Mate-info, iar la Colegiul National Emil Racovita media de intrare anul trecut a fost de 9,72. in Brasov, pe primul loc in clasament este Colegiul National Dr. Ioan Mesota 9,57), urmat de Colegiul National 'Andrei Saguna Brasov 9,53). Vezi in articol topul celor mai bune licee din Brasov, Iasi si Timisoara.

Romanii sunt ultimii din Europa la puterea de cumparare

Romanii sunt din nou la coada Europei in privinta puterii de cumparare. Nici la capitolul Produsului Intern Brut pe cap de locuitor nu stam mai bine. Romania are al treilea cel mai scazut nivel din Uniunea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )