Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tot mai multe medicamente europene ajung in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe medicamente europene ajung in Republica Moldova

Accesul medicamentelor europene pe piata Republicii Moldova a crescut pe parcursului anului 2016, de la 57% in 2015, la aproape 70% anul trecut, transmite IPN cu referire la un raport de activitate al Agentiei Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, transmite IPN. continuă pe Adevărul

PE aproba solicitarea lui Siegfried Muresan de a conditiona finantari europene pentru Republica Moldova

Comisia pentru bugete a Parlamentului European PE) a aprobat aseara avizul privind acordarea asistentei macrofinanciare in valoare de 100 de milioane de euro destinata Republicii Moldova care cuprinde si solicitarea deputatului european Siegfried Muresan de a conditiona acordarea sprijinului financiar de obtinerea unor rezultate concrete in domenii precum combaterea coruptiei, independenta justitiei, intarirea statului de drept si intarirea sistemului bancar, potrivit unui comunicat de presa al Parlamentului European remis Redactiei.

Pe 14 mai vor avea loc alegeri locale in sapte localitati din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala a anuntat luni, 3 aprilie, ca a constituit sapte consilii electorale de circumscriptie de nivelul intai pentru organizarea alegerilor locale din ziua de 14 mai din mai multe localitati din Republica Moldova.

Republica Moldova a semnat un nou acord cu Uniunea Europeana

Republica Moldova a semnat un acord cu Uniunea Europeana privind procedurile de securitate pentru schimbul si protectia informatiilor clasificate. Pe document si-au pus semnatura premierul Pavel Filip si inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe si politica de securitate, vicepresedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini, la Bruxelles, transmite IPN.

Memorandumul de cooperare intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova a fost semnat

In cadrul forumului international Uniunea Economica Euroasiatica - Republica Moldova ce a avut loc luni, 3 aprilie, la Chisinau, a fost semnat Memorandumul de cooperare intre Comisia Economica Euroasiatica si Republica Moldova. Semnatura pe document a fost pusa de catre Igor Dodon si presedintele Colegiului Comisiei Economice Eurasiatice, Tigran Tigran Sarkisyan.

Razbunare crunta din partea fostei iubite: A antrenat mai multe veverite pentru a il ataca. Barbatul a suferit rani grave

O femeie de 45 de ani, Janice Smith, a fost arestata marti dimineata de politistii din Detroit pentru ca a capturat mai multe veverite si le-a antrenat sa-l atace pe fostul ei iubit. Victima este un barbat.

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2017: Delia concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Delia, Andra si Carlas Dreams sunt artistii care au primit cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2017, eveniment ce va avea loc pe 24 aprilie.

Tensiunile din Ucraina se adancesc. Mai multe confruntari au izbucnit, duminica, intre trupele guvernamentale si separatistii prorusi

Mai multe confruntari au izbucnit, duminica, in estul Ucrainei, intre trupele guvernamentale si separatistii prorusi, in pofida unui armistitiu declarat sambata in zona.

Peste 20.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad si Sibiu

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in Cluj, Caras-Severin si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Mai multe ferme mici vor primi bani europeni, dupa ce a scazut plafonul minim al productiei

Mai multe ferme de dimensiuni mici vor putea accesa bani europeni prin submasura 6. 3 din Planul National de Dezvoltare Rurala PNDR), dupa ce a fost redus pragul de productie minima de la care fermierii pot solicita finantare, a declarat Cati Dobre, sef serviciu in cadrul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Republica Moldova. Administratorii nu vor mai avea voie sa afiseze numele datornicilor la intretinere

Listele locatarilor cu datorii fata de prestatorii serviciilor comunale nu vor mai putea fi facute publice. Asociatiile de locatari vor trebui sa responsabilizeze restantierii prin alte metode, care nu ar implica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )