Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce tot mai multe tari vor sa monitorizeze cetatenii prin recunoastere faciala

Playtech Playtech,
De ce tot mai multe tari vor sa monitorizeze cetatenii prin recunoastere faciala

Lista tarilor care construiesc adevarate sisteme de recunoastere faciala pentru a-i supreveghea mai bine pe cei de pe teritoriul lor. India s-a alaturat luna aceasta tarilor care au anuntat. continuă pe Playtech

17 ore drumul cu trenul de la Timisoara la Bucuresti Mai multe dansatoare s-au antrenat in tren

Un tren de la Timisoara la Bucuresti a facut aproximativ 17 ore. Din cauza intarzierii de peste 8 ore pe calea ferata, mai multe dansatoare de performanta au fost nevoite sa isi inceapa incalzirea pe culoarele trenului ca sa poata ajunge direct la concurs.

Satu Mare: Incendiu la Biserica cu lanturi; mai multe banci au fost distruse

Mai multe banci din Biserica cu lanturi, aflata in centrul municipiului Satu Mare, au fost distruse .

Amenzi de peste 52.000 de lei pentru mai multe nereguli gasite intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei

Politisti si inspectori de la mai multe institutii au facut un control la un club din Sectorul 2 al Capitalei, unde au gasit mai multe nereguli si au aplicat amenzi de peste 52. 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate peste 12 kilograme de carne expirata.

Dancila renunta la majorarea salariului minim. Am pregatit mai multe proiecte pe care viitorul Guvern sa le poata adopta

Viorica Dancila renunta la majorarea salariului minim pe economie anuntat dupa ce guvernul a fost demis prin motiune de cenzura. Premierul a declarat luni ca a pregatit proiectul astfel incat noul guvern sa-l poata adopta.

TOUROPERATOR: Tot mai multi romani isi cumpara vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii

Numarul romanilor care isi achizitioneaza vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii in concediu este in crestere, astfel ca peste jumatate dintre turisti isi stabilesc planurile de vacanta cu cateva luni inainte, arata o analiza a Christian Tour, unul dintre cei mai mari operatori de chartere din Romania.

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )