Libnet.ro
UNICEF

20:15

TOUROPERATOR: Tot mai multi romani isi cumpara vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOUROPERATOR: Tot mai multi romani isi cumpara vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii

Numarul romanilor care isi achizitioneaza vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii in concediu este in crestere, astfel ca peste jumatate dintre turisti isi stabilesc planurile de vacanta cu cateva luni inainte, arata o analiza a Christian Tour, unul dintre cei mai mari operatori de chartere din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

CHRISTIAN TOUR: Tot mai multi romani isi cumpara vacanta de vara inca din toamna anului anterior

Numarul romanilor care isi achizitioneaza vacanta de vara inca din toamna anului anterior plecarii in concediu este in crestere.

Digi 24: Romanii isi cumpara rinichi pe piata neagra, iar medicii ii umilesc. Aveam 6 milioane de 10 lei, medicul i-a aruncat, erau prea putini

Romanii se vand la bucata pe un site de anunturi online, iar statul roman este fara reactie de 12 ani. Chiar daca tot mai multe voci vorbesc de trafic de organe in Romania, oficialii din institutiile publice, in loc sa faca sesizari penale, dezmint de cate ori au ocazia realitatea. Anunturi online. ro este platforma unde cei mai saraci oameni din Romania isi vand rinichii, pentru o viata mai buna.

Descoperire socanta intr-o padure din Timisoara! Ce au descoperit mai multi biciclisti in timp se plimbau

Mai multi biciclisti care se plimbau printr-o padure din Timisoara au facut sambata seara o descoperire socanta. Au gasit pe drum un cadavru si au anuntat imediat.

Medicii avertizeaza: Din ce in ce mai multi tineri fac accident vascular cerebral

Romania are cea mai mare mortalitate cauzata de accidentele vasculare cerebraledin Europa, iar un roman din sase va suferi un AVC, releva un studiu privind evolutia bolii, citat de Societatea Nationala de.

De ce tot mai multe tari vor sa monitorizeze cetatenii prin recunoastere faciala

Lista tarilor care construiesc adevarate sisteme de recunoastere faciala pentru a-i supreveghea mai bine pe cei de pe teritoriul lor. India s-a alaturat luna aceasta tarilor care au anuntat.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )