Libnet.ro
UNICEF

14:30

Toyota a ramas cel mai mare constructor auto din lume in 2014

Antena3 Antena3,
Toyota a ramas cel mai mare constructor auto din lume in 2014

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in 2014, devansand rivalul german Volkswagen datorita celor 10,23 milioane vehicule vandute anul trecut, transmite. continuă pe Antena3

Toyota ramane cel mai mare producator auto mondial. General Motors cade pe trei, depasita de Volkswagen

Toyota a depasit pentru prima oara pragul de 10 milioane vehicule vandute intr-un an, ramanand numarul unu mondial, dar in 2015 lucrurile au mari sanse sa se schimbe, datorita uriasului potential de crestere a Volkswagen. General Motors, care timp de 80 de ani a fost numarul unu mondial, a cazut pe trei, insa nu e departe de pragul de 10 milioane unitati.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Argentina: Moartea suspecta a procurorului care ancheta cel mai mare antentat din istoria tarii/ Acuze la adresa presedintelui Fernandez

Procurorul argentinian Alberto Nisman, care ancheta atentatul cu bomba din 18 iulie 1994 al Hezbollah asupra unui institut evreiesc din Buenos Aires, atentat in care au murit 85 de persoane, a fost gasit gasit mort in locuinta sa, potrivit BBC. Nisman a acuzat-o direct pe presedinta tarii, Cristina Fernandez de Kirchner, ca a incercat sa musamalizeze cazul si sa opreasca ancheta deoarece dovezile duceau spre o implicare a Iranului, iar presedinta isi dorea un acord comercial important Argentina-Iran.

Apple lanseaza cel mai mare iPad echipat cu dispozitiv stylus. Vezi cum va arata

Ming-Chi Kuo, de la o companie subsidiara Apple numita KGI Securities, a anuntat ca noul iPad Pro, cu un display de 12,9 inchi va avea si un stylus dedicat, asemanator cu cel de la Note 4 de la Samsung, scrie AppleInsider.

Carpeli in loc de aparate medicale performante la cel mai mare spital din Mehedinti. Tomograful functioneaza in sistem de avarie

Sanatate cu aparate medicale depasite, asa functioneaza Spitalul Judetea de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicala din judetul Mehedinti.

A murit cel mai mare inventator roman. Cine a fost Iustin Capra

Justin Capra, inventatorul rucsacului zburator brevetat ulterior de americani si folosit de astronauti la deplasarile intercapsulare, a murit la Ploiesti. Sa nu va doriti o lume perfecta, pentru ca numai imperfectiunea genereaza forta a fost unul dintre indemnurile rostite de Iustin in spatiul public.

Cel mai mare linsaj - Asasinarea morala a propriilor parinti

Mihai Gadea a prezentat duminica, la Sinteza zilei, fragmente scrise de Razvan Corneteanu, fostul director general al Adevarul Holding, care fac referire la generatia parintilor sai. Corneteanu, unul dintre.

Peste 4700 de permise retinute de politie intr-un an de zile.Zonele cu cel mai mare risc rutier suntBaia Mare,Sighet, Borsa si Viseu

In anul care a trecut la nivel de judet Maramures nu mai putin de 4789 de soferi au ramas fara permisul de conducere din cauza abaterilor rutiere pe care le-au savarsit. imbucurator este faptul ca in 2014 s-a inregistrat o scadere a numarului de accidente grave soldate cu moartea unor oameni.

Economia Chinei, in cel mai lent ritm de crestere din ultimii 24 de ani

Economia Chinei a inregistrat, in 2014, cel mai redus ritm de crestere din ultimii 24 de ani, chiar daca a depasit SUA, devenind cea mai mare din lume dupa puterea de cumparare.

Curiozitati despre Republica Moldova: localitati fara locuitori si cel mai mare cimitir din Europa

Republica Moldova este un stat mic, aflat in sud-estul Europei, parca uitat pe harta lumii, dar care are un specific aparte. Curiozitatile despre Republica Moldova sunt insa urmarite cu interes atat de locuitori, cat mai ales de turistii care viziteaza tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )