Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traditii si obiceiuri bizare in noaptea de Sfantul Andrei. Cum alungam spiritele rele

Antena3 Antena3,
Traditii si obiceiuri bizare in noaptea de Sfantul Andrei. Cum alungam spiritele rele

Multi isi sarbatoresc ziua numelui de Sfantul Andrei, insa nu la fel de multi stiu ce se spune despre noaptea de 29 noiembrie. Romanii au traditii unice si destul de bizare. continuă pe Antena3

SFANTUL ANDREI. Ce traditii si obiceiuri trebuie sa respecti de Sfantul Andrei, ca sa-ti mearga bine. Asa alungi ghinionul

Sfantul Andrei este nu doar prilej de a serba onomastica celor dragi, ci si ocazie buna pentru a respecta anumite traditii ce pot aduce prosperitatea si armonia in casa. in.

Superstitii si obiceiuri de Sfantul Andrei, primul apostol care l-a urmat pe Hristos. La noapte vin strigoii, iar fetele nemaritate isi vad ursitul

In noaptea de Sfantul Andrei noapte dintre 29 si 30 noiembrie) se spune ca spiritele mortilor bantuie prin locurile in care au trait, iar fetele de maritat isi vad ursitul in vis. Pentru a fi feriti de rele, din nicio casa nu trebuie sa lipseasca usturoiul.

Cum se pune corect graul la incoltit pentru Sfantul Andrei? Exista o greseala pe care o face toata lumea

Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitia legata de viitor. De aceea, multi respecta obiceiul de a pune grau la.

De ce se pune grau la incoltit de Sfantul Andrei. Putina lume stie acest lucru

Crestinii ortodocsi il sarbatoresc maine pe Sfantul Andrei, considerat a fi ocrotitorul Romaniei. Praznicul are o semnificatie speciala pentru poporul roman deoarece Sfantul Andrei este cel care a adus crestinismul pe me.

Cand se pune graul la incoltit de Sfantul Andrei

Cand se pune graul la incoltit de Sfantul Andrei. Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitia legata de viitor. De aceea, multi respecta obiceiul de.

ATENTIE! Mihai Voropchievici: Ce trebuie sa faca romanii inainte de Sfantul Andrei. in seara aceasta ... EVENIMENTUL CARE POATE SCHIMBA TOT!

Romanii il serbeaza pe Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie. Numerologul Mihai Voropchievici a oferit cateva sfaturi legate de marea sarbatoare. Se leaga de aceasta sarbatoare o serie de.

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui de Sfantul Andrei! Te fereste de necazuri

Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitia legata de viitor. De aceea, multi respecta obiceiul de a pune grau la incoltit. Rugaciune de Sfantul.

Superstitii care se respecta de Sfantul Andrei. Ce trebuie sa faci in aceasta zi ca sa ai noroc in noul an

Pe data de 30 noiembrie este cruce rosie in Calendarul Crestin Ortodox. Biserica il pomeste pe Sfantul Apostol Andrei care este unul dintre cei mai importanti Sfinti. Pentru a alunga spiritele.

VIDEO Sarbatoare mare de Sfantul Andrei. Vin 13 ierarhi la Pestera intaiului Apostol, ocrotitorul romanilor

Ziua de 30 noiembrie este sarbatoarea legala in care ortodocsii si catolicii romani il cinstesc pe Sfantul Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei si cel dintai chemat dintre apostoli, care a adus cuvantul Evangheliei pe pamantul Dobrogei de astazi.

Sfantul Andrei. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci

Joi, 30 noiembrie, credinciosii il sarbatoresc pe Sfantul Aandrei, ocrotitorul romanilor. Potrivit traditiei, aceasta zi este una plina de ritualuri de vindecare a bolilor si dezlegare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )