Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii.

România Liberă România Liberă,
Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii.

Pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras Severin se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Avand in vedere cele mentionate, cei de la volan trebuie sa adopte o conduita preventiva pe toata durata deplasarii pe drumurile publice. Este necesar sa se ruleze cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca . continuă pe România Liberă

Un nou COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Judetul Buzau, nordul Ilfovului si sudul judetului Dambovita, inclusiv portiuni din autostrazile Bucuresti-Pitesti si Transilvania, se afla sambata, pana la 14. 10, sub cod galben de ceata, potrivit.

ANALIZA Oglinda, oglinjoara, care e cel mai neperformant credit din tara?

Circa 21,6% din creditele acordate de bancile din Romania sunt considerate neperformante. De unde provin ele, pe tipuri de companii si pe sectoare de activitate? Cine genereaza aceasta neperformanta si care tipuri de credite sunt cele mai neperformante? Un studiu recent realizat de BNR arata ca in cazul microintreprinderilor, rata de neperformante se apropie de 50%, iar pe tipuri de activitati economice, constructiile si real-estate-ul aduna cele mai multe neperformante. Dar studiul aduce si cateva concluzii interesante.

Interesele imobiliare inchid spitalele. Unii dintre cei mai buni medici din tara, in somaj

Sase medici specialisti, unii dintre cei mai buni din tara, au fost dati afara de la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud. Clinica se va desfiinta, iar medicii au primit deja preavizele de somaj. Mai grav este.

Protest in Franta. Mii de camionagii au blocat mai multe autostrazi

Mii de camionagii au blocat mai multe autostrazi din Franta in semn de protest fata de un proiect de lege privind o ecotaxa. Aproximativ 4. 500 de masini au blocat 26 de drumuri, conform datelor inregistrate.

Un spital de oase din Romania se desfiinteaza. Unii dintre cei mai buni medici din tara, in somaj

Sase medici specialisti, unii dintre cei mai buni din tara, au fost dati afara de la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud. Clinica se va desfiinta, iar medicii au primit deja preavizele de somaj. Mai grav este.

Mai multe bulevarde din Buzau vor fi inchise, pe durata manifestarilor de 1 Decembrie

Ziua de 1 Decembrie 2013 le va aduce buzoienilor cea mai mare parada militara care s-a desfasurat in Buzau in ultimii 20 de ani, parada la care participa si plutoane de la unitatile din Focsani si Braila. Pentru a permite desfasurarea manifestarii, incepand cu ora 08. 30, accesul autovehiculelor va fi restrictionat catre bulevardul N. Balcescu, dar si pe alte artere ale orasului.

Volksbank trebuie sa plateasca daune de mii de franci elvetieni si lei mai multor clienti din cauza clauzelor abuzive din contracte

Volksbank trebuie sa plateasca daune de mii de franci elvetieni si lei mai multor clienti din cauza clauzelor abuzive din contracte. Totodata, banca a fost obligata sa returneze toate sumele incasate in.

Minus 14 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 14 grade Celsius, a fost inregistrata, marti dimineata, la Miercurea Ciuc.

Elevii bucuresteni sunt cei mai buni matematicieni din tara

Peste 200 de elevi din clasele primare bucurestene au realizat un scor perfect de 100 de puncte la concursul national de matematica Lumina Math, care a avut loc pe 16 noiembrie 2013. in competitie au participat peste 45. 000 de elevi, din 41 de judete din tara.

Caravana Coca-Cola da startul magiei sarbatorilor de iarna in 5 orase din tara

In apropierea sarbatorilor de iarna, Coca-Cola Romania aduce magia Craciunului mai aproape de consumatorii sai intr-un traseu special al fericirii in 5 orase din tara. Timp de doua saptamani, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )