Libnet.ro
UNICEF

14:30

Protest in Franta. Mii de camionagii au blocat mai multe autostrazi

Antena3 Antena3,
Protest in Franta. Mii de camionagii au blocat mai multe autostrazi

Mii de camionagii au blocat mai multe autostrazi din Franta in semn de protest fata de un proiect de lege privind o ecotaxa. Aproximativ 4. 500 de masini au blocat 26 de drumuri, conform datelor inregistrate. continuă pe Antena3

Romanii au primit cele mai multe cetatenii in UE in 2011.

Dintre cetatenii europeni, romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii din partea altor state din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat publicat miercuri si citat de Mediafax. Statele UE au acordat cetatenia unui numar de 783. 100 de persoane, in 2011, cu 4% mai putin fata de 2010. Scaderea vine ca urmare a numarului mai mic de cetatenii acordate de statele mari: Franta -20%), Italia -15%), Marea Britanie -9%) si Spania -7%). Doar in Germania a crescut numarul cetateniilor .

Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel national, prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Capitala si in Cluj

Aproape 12. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Brasov, Prahova, Iasi, Arad, Arges si Satu Mare, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Barbatii isi fac de doua ori mai multe selfie-uri decat femeile

Smartphone-urile ii transforma pe barbati in niste vanitosi? Asta ar fi prima concluzie, dupa ce un sondaj releva ca acestia isi fac de doua mai multe poze decat femeile, cu telefonul mobil.

Romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state UE

Romanii sunt europenii care au primit, in anul 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana UE), conform unui raport Eurostat publicat ieri, citat de sursele de presa.

Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Romanii sunt europenii care au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana - 26. 000, tara lor preferata fiind Ungaria, potrivit unui raport Eurostat publicat miercuri si citat.

Situatie fara precedent, la inceput de iarna. Ce se intampla cu mai multe firme de deszapezire din judetul Prahova

Situatie fara precedent in Prahova! Mai multe firme care vor deszapezi drumurile judetene sunt urmarite penal in dosare de evaziune fiscala, spalare de bani sau trafic de influenta. in plus, unele.

Franta: Una dintre cele mai mari tabere de romi a fost evacuata.

Una dintre cele mai mari tabere de romi la periferia Parisului a fost evacuata, miercuri, dupa ce autoritatile au decis ca tabara punea in pericol alimentarea cu caldura a capitalei, dar si numeroase spitale pariziene. Evacuarea taberei, situate pe un teren abandonat aflat in vecinatatea unei termocentrale, a inceput in cursul diminetii, a anuntat prefectura departamentului Seine-Saint-Denis. Evacuarea este in curs. Oamenii pleaca . ), a confirmat pentru AFP Samir Mile, un purtator de .

Vesti bune: mai multe locuri de munca. Topul domeniilor cu cele mai multe job-uri disponibile

Daca esti in cautarea unui loc de munca, vestile din piata te vor bucura. Numarul locurilor de munca vacante a crescut in trimestrul al treilea cu 2. 900, la 33. 000, iar fata de aceeasi perioada a anului trecut este mai mare cu 6. 500, potrivit.

Mai multe bulevarde din Buzau vor fi inchise, pe durata manifestarilor de 1 Decembrie

Ziua de 1 Decembrie 2013 le va aduce buzoienilor cea mai mare parada militara care s-a desfasurat in Buzau in ultimii 20 de ani, parada la care participa si plutoane de la unitatile din Focsani si Braila. Pentru a permite desfasurarea manifestarii, incepand cu ora 08. 30, accesul autovehiculelor va fi restrictionat catre bulevardul N. Balcescu, dar si pe alte artere ale orasului.

Pedeapsa cu moartea: Care este tara cu cele mai multe executii.

Numarul statelor in care nu a fost abolita pedeapsa cu moartea a scazut in ultimele decenii, de la aproape 180 in 1960, la 46 in prezent, printre care SUA, Japonia si China, informeaza Mediafax. China se afla pe locul I in lume dupa numarul executiilor, cu nu mai putin de 3. 000 in 2012. Printre tarile care mentin pedeapsa cu moartea se numara China, SUA, Japonia, Arabia Saudita, Iran, Irak si Afganistan, dar si Belarus, singura tara europeana ce mentine pedeapsa capitala. Citeste si: Unde si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )