Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trafic ingreunat in zonele turistice ale Romaniei, din cauza aglomeratiei si a conditiilor meteo. Ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri

România Liberă România Liberă,
Trafic ingreunat in zonele turistice ale Romaniei, din cauza aglomeratiei si a conditiilor meteo. Ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri. continuă pe România Liberă

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava, din cauza cetii

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Atentie, soferi! Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, din cauza poleiului

Circulatia este deviata pe Autostrada Soarelui, de la kilometrul 105, din cauza poleiului, au precizat, pentru Mediafax, reprezentanti ai Centrului Infotrafic.

Un zbor a fost intarziat din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7

Un zbor al celor de la Virgin America s-a confruntat de curand cu o situatie ciudata, din cauza unui hotspot numit Galaxy Note 7. Scandalul urias care a luat nastere in acest an din cauza bateriilor problematice din telefoanele Samsung Galaxy Note 7 este deja extrem de cunoscut. Terminalele originale ajunse la utilizatori au explodat intr-un [].

Khloe Kardashian s-a refugiat in mancare din cauza stresului. Iata ce a patit!

Khloe Kardashian s-a confruntat cu probleme serioase privind dependenta de mancare in perioada in care a avut de tras cu divortul de sotul ei. Iata ce povesteste si cum sa mobilizat sa treaca peste acea perioada dificila.

O cunoscuta actrita din SUA a murit la 23 de ani din cauza unei supradoze (FOTO)

Valerie Fairman, o cunoscuta actrita din Statele Unite, a fost gasita moarta in casa unui prieten, miercuri. Din primele informatii, se presupune ca aceasta s-a stins din viata din cauza unei.

Cod rosu de poluare in China! Zeci de mii de oameni au fost nevoiti sa plece din cauza aerpocalipsei (FOTO, VIDEO)

O mare parte din nordul si centrul Chinei a fost invaluitade ceata toxica si foarte multi locuitori au fost nevoiti sa paraseasca tara. China de afla sub cod rosu de poluare.

MOMENTE EMOTIONANTE! Un brad de Craciun, iMPODOBIT CU FOTOGRAFII ALE VICTIMELOR DIN COLECTIV (FOTO)

Asociatia GTG a impodobit vineri un brad de Craciun in care a pus pozeleor celor 64 de persoane care si-au pierdut viata in tragicul eveniment din clubul bucurestean Colectiv. Bradul este amplasat.

Rezultatele finale ale alegerilor din SUA arata ca Hillary Clinton a primit aproape trei milioane de voturi mai mult decat Trump

Reprezentanta Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, a obtinut cu aproape trei milioane de voturi mai mult decat contracandidatul ei, Donald Trump.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )