Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traficul rutier si feroviar, oprite pe Valea Prahovei din cauza unui accident rutier

B1 B1,
Traficul rutier si feroviar, oprite pe Valea Prahovei din cauza unui accident rutier

Traficul rutier a fost oprit pe DN7 Ramnicu Valcea- Sibiu, in zona Caineni, la ora 16:00, din cauza unui accident rutier. Au fost implicate un camion, o autoutilitara si un autoturism, potrivit. continuă pe B1

Circulatia trenurilor intre Romania si Ucraina a fost oprita din cauza unor avarii ale terasamentului din tara vecina

Circulatia trenurilor intre Romania si Ucraina prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Vicsani, din judetul Suceava, a fost oprita temporar, din cauza unor deteriorari ale terasamentului in urma revarsarilor de apa, arata News. ro.

Stare de urgenta in SUA din cauza furtunii de zapada Stella. Statele afectate sunt New York, New Jersey, Pennsylvania si Virginia

Autoritatile americane au declarat stare de urgenta, in nord-estul Statelor Unite, din cauza furtunii de zapada Stella prognozata a fi cea mai puternica din acest sezon.

Infotrafic: Risc de acvaplanare a masinilor pe A3 din cauza ploii torentiale

Centrul Infotrafic informeaza ca luni seara pe Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti exista risc de acvaplanare a autoturismelor din cauza ploii torentiale.

Casa Alba anunta amanarea intalnirii dintre Donald Trump si Angela Merkel, din cauza vremii

Casa Alba a anuntat, luni, ca va amana intalnirea dintre presedintele Donald Trump si cancelarul german Angela Merkel, programata sa aiba loc, marti, la Washington, din cauza unei furtuni de zapada, anuntata pentru nord-estul Statelor Unite.

Presedintele Braziliei a parasit resedinta oficiala din cauza fantomelor. Sotia sa a chemat un preot pentru a alunga spiritele rele

Presedintele Braziliei, Michel Temer, si-a parasit resedinta oficiala din cauza ca ar fi simtit o energie negativa si prezenta fantomelor. Liderul brazilian, in varsta de 76 de ani, s-a mutat.

LIVE VIDEO + FOTO. Aeroportul din Sibiu, evacuat din cauza unui colet suspect. Pachetul depistat in terminal a fost ridicat de pirotehnisti

Aeroportul din Sibiu a fost evacuat, miercuri dupa-amiaza, din cauza unui colet suspect. Directorul aeroportului, Marius Girdea, a declarat, pentru publicatia Ora de Sibiu, ca, cel mai probabil, este vorba despre un bagaj abandonat.

VIDEO. Nord-estul Statelor Unite se afla sub cod rosu de vreme rea, din cauza unei puternice furtuni de zapada

Mai multe zone din nord-estul Statelor Unite sunt sub cod rosu de vreme rea, dupa ce o furtuna estrem de puternica de zapada a dus la anularea a 6. 800 de zboruri si la inchiderea scolilor din mai multe zone, inclusiv in orasul New York, arata France Press.

Stare de urgenta din cauza vremii in nord-estul Statelor Unite: Scolile au fost inchise, cursele aeriene anulate si cetatenii sunt rugati sa ramana in case

O furtuna puternica de zapada creaza probleme uriase pentru americani. Guvernatorii din New York, New Jersey, Pennsylvania si Virginia au decretat stare de urgenta in statele pe care le conduc si au luat.

Nord-estul Statelor Unite se afla sub cod rosu de vreme rea, din cauza unei puternice furtuni de zapada

Mai multe zone din nord-estul Statelor Unite sunt sub cod rosu de vreme rea, dupa ce o furtuna estrem de puternica de zapada a dus la anularea a 6. 800 de zboruri si la inchiderea scolilor din mai multe zone, inclusiv in orasul New York, arata France Press.

Fenomenul BALENA ALBASTRA: Autoritatile atrag atentia tinerilor sa evite jocul online din cauza caruia mai multi adolescenti s-au sinucis

Autoritatile din Republica Moldova le recomanda tinerilor din toata lumea sa evite jocul online Balena Albastra, care ar fi facut peste 130 de adolescenti sa recurga la gestul suprem. Trei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )