Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traficul de pe Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

România Liberă România Liberă,
Traficul de pe Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Traficul de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat din cauza aglomeratiei pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Decizia a fost luata incepand cu ora 12. 30, informeaza Centrul Infotrafic. continuă pe România Liberă

Infotrafic: Circulatia de pe DN1, deviata din cauza aglomeratiei pe DN1A / Pe A3 se circula cu dificultate, in conditii de ploaie torentiala

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand cu ora 12. 30, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Infotrafic: Circulatia de pe DN1, deviata pe DN1A din cauza aglomeratiei / Pe A3 se circula cu dificultate, in conditii de ploaie torentiala

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand cu ora 12. 30, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Circulatie ingreunata pe DN1 dinspre Brasov catre Valea Prahovei. Traficul fost deviat pe DN1A

Circulatia de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviata, luni, la pranz, pe DN 1A Sacele Cheia Ploiesti, din cauza aglomeratiei, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Totodtaa, traficul este intens si peDN6 E70) Alexandria Bucuresti, pe sensul catre Capitala.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale. Traficul de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A

Circulatia de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviata, luni, la pranz, pe DN 1A Sacele Cheia Ploiesti, din cauza aglomeratiei, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Totodtaa, traficul este intens si peDN6 E70) Alexandria Bucuresti, pe sensul catre Capitala, iar pe A3 ploua torential.

Aglomeratie pe DN 1 spre Valea Prahovei

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, pe DN 1, pe sensul de mers catre statiunile de pe Valea Prahovei, in conditiile in care mii de turisti urca la munte pentru.

Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, din cauza unei ploi torentiale

Update: Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, luni la pranz, din cauza unei ploi torentiale, politistii recomandandu-le soferilor sa fie prudenti, sa.

Traficul pe A1, pe sensul Bucuresti-Pitesti, restrictionat doar pe banda a doua din cauza unui accident, a revenit la normal

Traficul pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucuresti-Pitesti, restrictionat doar pe banda a doua din cauza unui accident in care au fost implicate doua autovehicule, a revenit la normal dupa aproape o ora, anunta news. ro.

Targul de Pasti organizat de Primarie in Piata Constitutiei s-a inchis mai devreme, din cauza vremii nefavorabile

Targul de Pasti intitulat Traditii si Flori de Sarbatori, organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei, s-a inchis luni, mai devreme decat era programat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta ArCuB, intr-un comunicat. Concertele din aceasta seara si toate activitatile se anuleaza, mai precizeaza organizatorii.

Porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia, inchise din cauza vantului

Porturile maritime Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia au fost inchise, luni dimineata, din cauza vantului puternic. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca porturile.

Ploile abundente au provocat dezastru in Iran: 35 au murit din cauza inundatiilor, iar alte cateva zeci sunt date disparute

Dezastru in nord-vestul Iranului, unde 35 de oameni au murit din cauza inundatiilor. Ploile abundente au provocat viituri care au maturat totul in cale. Peste o mie de persoane au fost evacuate din zona s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )