Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia, inchise din cauza vantului

Antena3 Antena3,
Porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia, inchise din cauza vantului

Porturile maritime Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia au fost inchise, luni dimineata, din cauza vantului puternic. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca porturile. continuă pe Antena3

Patruzeci de persoane, evacuate din cauza unui incendiu care a izbucnit intr-un bloc din Constanta

Patruzeci de persoane au fost evacuate vineri dintr-un bloc al municipiului Constanta, din cauza unui incendiu care a izbucnit intr-un apartament de la etajul 9 al blocului. Panica s-a raspandit repede,.

Ploile abundente au provocat dezastru in Iran: 35 au murit din cauza inundatiilor, iar alte cateva zeci sunt date disparute

Dezastru in nord-vestul Iranului, unde 35 de oameni au murit din cauza inundatiilor. Ploile abundente au provocat viituri care au maturat totul in cale. Peste o mie de persoane au fost evacuate din zona s.

Air China a decis suspendarea unor zboruri catre Phenian din cauza vanzarilor slabe

Compania aeriana de stat chineza Air China a anuntat vineri ca a decis suspendarea unor zboruri catre Coreea de Nord din cauza cererii reduse pentru aceasta destinatie, precizare care survine dupa ce televiziunea publica chineza CCTV a transmis ca respectivul operator aerian a anulat toate cursele catre Phenian, relateaza agentia Reuters.

Targul de Pasti organizat de Primarie in Piata Constitutiei s-a inchis mai devreme, din cauza vremii nefavorabile

Targul de Pasti intitulat Traditii si Flori de Sarbatori, organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei, s-a inchis luni, mai devreme decat era programat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta ArCuB, intr-un comunicat. Concertele din aceasta seara si toate activitatile se anuleaza, mai precizeaza organizatorii.

Infotrafic: Circulatia de pe DN1, deviata din cauza aglomeratiei pe DN1A / Pe A3 se circula cu dificultate, in conditii de ploaie torentiala

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand cu ora 12. 30, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Infotrafic: Circulatia de pe DN1, deviata pe DN1A din cauza aglomeratiei / Pe A3 se circula cu dificultate, in conditii de ploaie torentiala

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand cu ora 12. 30, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, din cauza unei ploi torentiale

Update: Traficul pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti se desfasoara ingreunat, luni la pranz, din cauza unei ploi torentiale, politistii recomandandu-le soferilor sa fie prudenti, sa.

Traficul de pe Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Traficul de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat din cauza aglomeratiei pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Decizia a fost luata incepand cu ora 12. 30, informeaza Centrul Infotrafic.

Traficul pe A1, pe sensul Bucuresti-Pitesti, restrictionat doar pe banda a doua din cauza unui accident, a revenit la normal

Traficul pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucuresti-Pitesti, restrictionat doar pe banda a doua din cauza unui accident in care au fost implicate doua autovehicule, a revenit la normal dupa aproape o ora, anunta news. ro.

Accidente grave in Constanta, din cauza conditiilor meteo. 16 victime, in doar patru ore

Patru accidente rutiere, soldate cu 16 victime, s-au produs luni pe sosele din judetul Constanta, in decursul a patru ore, pe fondul conditiilor meteorologice nefavorabile. Potrivit informatiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )