Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tragedia din Colectiv. Fostul primar Cristian Popescu Piedone, audiat la DNA

Adevărul Adevărul,
Tragedia din Colectiv. Fostul primar Cristian Popescu Piedone, audiat la DNA

Fostul primar Cristian Popescu Piedone s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul deschis ca urmare a tragediei din Colectiv in care si-au pierdut viata 62 de persoane. Acesta a mai fost la DNA si miercuri pentru a fi instiintat ca a fost extinsa urmarirea penala in cazul dupa ce s-a descoperit ca a mai autorizato firma cu incalcarea legilor privind apararea impotriva incendiilor. continuă pe Adevărul

Cristian Popescu Piedone, la DNA

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, s-a prezentat astazi la DNA in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv, transmit televiziunile de stiri.

Cristian Popescu Piedone, pus sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 1,5 milioane de lei

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost pus, vineri, sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 1,5 milioane de lei, pe care trebuie sa o depuna in 10 zile, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in.

Cristian Popescu Piedone, sub control judiciar pe cautiune de 1,5 milioane de lei

ACTUALIZARE 13:20 Procurorii din cadrul DNA au dispus luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, respectiv de la data de 18. 2015, fata de inculpatul Cristian Popescu Piedone, la data faptelor primar al Sectorului 4 Bucuresti, cercetat pentru infractiunile de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si fals intelectual.

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA

Cristian Popescu Piedone merge din nou la DNA, transmit televiziunile de stiri. Dupa ce judecatorii l-au lasat in libertate fara nici o masura preventiva, procurorii DNA au mai descoperit o fapta de abuz in serviciu pentru care au extins urmarirea penala si l-au plasat pe Piedone in control judiciar pe cautiune, informeaza Realitatea. net.

Eugen Olteanu, designerul care isi promoveaza colectia folosindu-se de tragedia din Colectiv

Eugen Olteanu a devenit cel mai blamat designer al momentului, dupa ce a avut indrazneala de a-si promova colectia de incaltari, la Bucharest Fashion Week, folosindu-se de tragedia din clubul Colectiv. Tanarul si-a imbracat modelele cu un material ce imita folia izoterma, aceea in care au fost invelite victimele arse.

FOTO. Iohannis, in Parlament: Cea mai dura lectie, invatata in 2015, este tragedia din Colectiv

Presedintele Iohannis a aratat, in discursul sau, ca si-ar dori sa se spuna despre 2015 este ca a fost anul schimbarii in politica.

LIVE TEXT. Iohannis, in Parlament: Cea mai dura lectie, invatata in 2015, este tragedia din Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa, miercuri, la ora 11. 00, Parlamentului, la un an de la preluarea functiei de sef al statului.

Noi acuzatii pentru fostul primar Piedone in dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 din Capitala, ar putea fi plasat sub control judiciar dupa ce procurorii l-au informat miercuri ca este acuzat de o noua fapta de abuz in serviciu in dosarul tragediei din Colectiv, soldat cu 62 de morti si peste 100 de raniti.

Fostul primar al comunei Bilteni a fost eliberat din arestul preventiv inainte de sarbatorile de iarna

Fostul primar al comunei Bilteni, Gheorghe Pasarin, a fost eliberat din arest preventiv de Curtea de Apel Craiova inainte de sarbatorile de iarna.

Fostul primar Constantin Parvulescu a fost eliberat din penitenciar. A executat patru ani si jumatate de inchisoare dintr-o condamnare de sapte ani

Fostul primar al comunei Farcasesti, Constantin Parvulescu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru luare de mita, a fost eliberat din Penitenciarul Targu Jiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )