Libnet.ro
UNICEF

08:16

TRAGEDIE in Brazilia: Judecatorul care se ocupa de cel mai mare caz de coruptie a murit intr-un accident aviatic

B1 B1,
TRAGEDIE in Brazilia: Judecatorul care se ocupa de cel mai mare caz de coruptie a murit intr-un accident aviatic

Teori Zavascki, judecator al Curtii Supreme braziliene, a murit, joi, intr-un accident aviatic in largul coastei statului Rio de Janeiro, informeaza Reuters. Acesta este recunoscut pentru faptul ca. continuă pe B1

Cel mai mare val gravitational a fost descoperit pe Venus

Atmosfera planetei Venus trece printr-un eveniment neobisnuit, ce demonstreaza inca o data complexitatea acestui corp ceresc. Sonda japoneza Akatsuki a descoperit un val gravitational imens prezent in atmosfera planetei Venus. Aceasta nu este prima data cand un astfel de eveniment este observat pe a doua planeta de la Soare, dar este cel mai mare inregistrat [].

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

Albinele ne-au dus in top. Romania a devenit cel mai mare producator de miere din UE

Productia de miere a Romaniei a crescut intr-un an cat altii in zece si a ajuns in 2015 la 35. 000 de tone, adica 13% din cantitatea totala produsa in spatiul comunitar, de 268. 000 de tone .

Raportul comisiilor parlamentare privind gaura de 10 miliarde va fi incheiat cel mai tarziu in 15 februarie/Curtea de Conturi va incheia auditul pe aceeasi tema tot atunci

Parlamentarii din comisiile reunite de buget ale Senatului si Camerei Deputatilor au votat la incheierea audierilor de joi ca raportul final privind gaura de 10 miliarde din bugetul pe 2016 sa fie dat cel mai tarziu in 15 februarie, data la care se va incheia si controlul Curtii de Conturi la Finante. Propunerea a venit din partea senatorului Viorel Arcas, care a condus audierile de joi si a fost votata in unanimitate. Reamintim ca joi a fost audiata Daniela Pescaru, secretar de stat in Finante, cea care se ocupa practic de intocmirea Bugetului de Stat.

Piata auto europeana a crescut cu 7% anul trecut. Ce marci au mers cel mai bine si care au fost putinele brand-uri cu scaderi

Anul trecut inmatricularile de masini noi au crescut cu 7% in UE, pana la 14,6 milioane unitati, Germania ramanand de departe cea mai mare piata auto europeana. Dacia a avut un an an record, depasind in premiera pragul de 400. 000 de unitati livrate in UE, iar Volkswagen a ramas liderul pietei, avand insa o scadere de 0,5%, arata datele ACEA.

Chinezii vor sa construiasca cel mai puternic supercomputer din lume

Cursa pentru cel mai puternic supercomputer este una extrem de importanta, iar China vrea sa isi mareasca avantajul deja existent. in 2016, China a dezvaluit supercomputerul Sunway TaihuLight, iar in 2017, conform theverge. com, acestia vor sa creeze primul prototip de supercomputer de nivel exascale, care poate face un miliard de miliard de calcule pe secunda.

incalzirea globala a facut 2016 cel mai calduros an din toate timpurile

Conform unui raport lansat in urma cu cateva zile de catre autoritatile americane, incalzirea globala a facut 2016 cel mai cald an din istoria planetei. Spre surprinderea celor care erau de parere ca incalzirea globala este un mit, un nou studiu publicat de curand de catre NASA si Administratia Nationala a Atmosferei si Oceanelor a [].

Cel mai bun Nokia: P1 va fi prezentat la MWC 2017 in Barcelona

Nokia a revenit de anul acesta pe piata telefoanelor inteligente, iar cel mai bun si mai nou dispozitiv ar fi P1 pe care il prezinta la MWC 2017.

ANM a emis o informare meteo de ger si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, pana joi la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ger si intensificari ale vantului, valabila pana joi la pranz in cea mai mare parte a tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )