Libnet.ro
UNICEF

11:30

TRAGEDIE. Cel putin 44 de morti intr-un accident de circulatie in Tibet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TRAGEDIE. Cel putin 44 de morti intr-un accident de circulatie in Tibet

Un autocar s-a rasturnat, duminica, intr-o vale din Tibet, dupa ce a intrat in coliziune cu doua vehicule, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si 11 raniti, a anuntat agentia oficiala de presa China Noua, relateaza AFP, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Cel putin patru morti intr-un atac sinucigas care a vizat un convoi NATO, la Kabul

Cel putin patru civili au fost ucisi, iar alti sapte au fost raniti intr-un atac sinucigas care a vizat un convoi ISAF, duminica, la Kabul, anunta Ministerul afgan de Interne.

Cel putin 44 de morti si 11 raniti in urma unui accident de circulatie in Tibet

Un autocar s-a rasturnat, duminica, intr-o vale din Tibet, dupa ce a intrat in coliziune cu doua vehicule, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si 11 raniti, a anuntat agentia oficiala de presa.

75 de morti intr-o explozie dintr-o fabrica auto in China. Sute de fabrici au fost oprite

75 de persoane au murit si alte 185 au fost ranite, joi, 7 august, intr-o explozie produsa intr-o uzina de componente auto. Ca urmare a acestui incident peste 200 de fabrici din China si-au oprit productia pana cand autoritatile le vor da voie sa sa activeze din nou, anunta presa de stat din China, citata de Automotive News.

Trei ani de la tragedia in care a pierit patronul imperiului Aldis. George Naghi a murit intr-un accident nautic pe Borcea

George Naghi, cel mai bogat calarasean si patronul imperiului Aldis, a pierit fulgerator in urma cu 3 ani intr-un accident nautic pe bratul Borcea. Destinul a facut ca miliardarul sa moara pe 7 august 2011 exact asa cum i-a placut sa-si traiasca viata. Bozgoru era recunoscut pentru pasiunea cu care traia fiecare clipa.

Prefectul de Iasi a ramas fara permis trei luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Romeo Olteanu bause inainte sa urce la volan

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a fost implicat intr-un accident rutier usor, informeaza Digi 24. Prefectul bause inainte de a se urca la volan - avea o alcoolemie de 0,32 la mie in aerul expirat.

VIDEO. Prefectul de Iasi a ramas fara permis trei luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Romeo Olteanu bause inainte sa urce la volan

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a fost implicat intr-un accident rutier usor, informeaza Digi 24. Prefectul bause inainte de a se urca la volan - avea o alcoolemie de 0,32 la mie in aerul expirat.

Arad: Politist ranit intr-un accident, preluat de o unitate SMURD, care ulterior s-a rasturnat in sant

Un politist de la postul din Nadlac, ranit vineri seara intr-un accident rutier, dupa ce masina sa s-a izbit de un tir pe DN7, a fost implicat intr-un al doilea incident, cand unitatea SMURD care l-a preluat.

Ghinion teribil. Politist ranit intr-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a rasturnat

Un politist de la postul din Nadlac, ranit vineri seara intr-un accident rutier, a fost preluat de o masina SMURD care s-a rasturnat in sant, informeaza Mediafax.

Politist ranit intr-un accident, preluat de o unitate SMURD care s-a rasturnat, la Arad

Un politist de la postul din Nadlac, ranit vineri seara intr-un accident rutier, masina sa izbindu-se de un tir pe DN7, a fost implicat intr-un al doilea incident, cand unitatea SMURD care l-a preluat s-a.

O moldoveanca si-a pierdut viata intr-un accident rutier, in Ucraina

O femeie, cetateanca a Republicii Moldova, a decedat intr-un accident rutier produs aceasta dimineata, in apropiere de localitatea Bastanca, pe traseul Dnepropetrovsk-Nicolaev din Ucraina.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )