Libnet.ro
UNICEF

08:17

Cel putin 44 de morti si 11 raniti in urma unui accident de circulatie in Tibet

Antena3 Antena3,
Cel putin 44 de morti si 11 raniti in urma unui accident de circulatie in Tibet

Un autocar s-a rasturnat, duminica, intr-o vale din Tibet, dupa ce a intrat in coliziune cu doua vehicule, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si 11 raniti, a anuntat agentia oficiala de presa. continuă pe Antena3

ACCIDENT GRAV in Tibet: 44 de MORTI si 11 raniti

44 de oameni au murit si alti 11 au fost raniti, sambata, intr-un accident grav produs intr-o vale din Tibet. Un autocar s-a rasturnat dupa un impact cu alt autovehicul, informeaza Mediafax.

EXPLOZIE la un depozit militar din Bulgaria. Cel putin 10 raniti

O explozie produsa, vineri dimineata, la un depozit militar din Bulgaria a dus la ranirea a cel putin zece persoane. Incidentul s-a produs in orasul bulgar Kostenet, a anuntat primarul Radostin Radev, relateaza Novinite. com, conform Mediafax.

OMS: Virusul Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane

Epidemia de febra hemoragica Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane in Africa, conform unui nou bilant anuntat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza AFP.

Bucuresti: Un baiat de 18 ani si-a ucis tatal in urma unui conflict spontan izbucnit intre cei doi

Un tanar de 18 ani si-a ucis tatal, miercuri, in cartierul bucuresteanDorobanti, lovindu-l in piept cu o bara metalica, scrie Mediafax. Cei doi se certau din cauza mai multor neintelegeri mai vechi.

Un barbat a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident la munca in Portul Constanta Sud-Agigea

Un barbat in varsta de 57 ani, angajat in postul de mecanic, a ajuns in stare grava, miercuri, la Spitalul Judetean Constanta, cu un brat amputat, dupa ce a fost victima unui accident de munca petrecut in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )