Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Capitala. Au aflat de la politisti ca fiul lor a murit CARBONIZAT dupa ce s-a urcat pe un tren dezafectat

Antena3 Antena3,
Tragedie fara margini pentru doi parinti din Capitala. Au aflat de la politisti ca fiul lor a murit CARBONIZAT dupa ce s-a urcat pe un tren dezafectat

Un tanar de 17 ani a murit electrocutat dupa ce s-a urcat pe un tren marfar in apropierea Garii Baneasa din Capitala. Nu a mers acasa dupa scoala, ci a vrut sa faca poze pe garnitura de tren, insa 27. continuă pe Antena3

Visa opreste serviciul de plati pentru doua banci din Rusia

Visa International a oprit serviciul de plati pentru doua banci din Rusia: SMP Bank si InvestCapitalBank, anunta agentia de stiri ITAR-TASS.

UEFA a primit 19 dosare de candidatura pentru Campionatul European din 2020 - Printre acestea se numara si Bucurestiul

UEFA a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a primit 19 dosare de candidatura pentru Campionatul European din 2020, intre care se numara si candidatura capitalei Romaniei, Bucuresti.

Proiect. Aproape 5,8 milioane de euro pentru reabilitarea a cinci artere din Capitala

Aproape 5,8 milioane de euro ar putea aloca Administratia Strazilor Bucuresti pentru a reabilita a cinci artere din sectoarele 1, 3, 5 si 6, care insumeaza aproximativ 2. 300 de metri, proiectele urmand sa fie dezbatute marti de consilierii generali.

Subiectele zilei: Cine va ajunge in turul doi la prezidentiale?; Cinci ipoteze pentru rezolvarea crizei din Ucraina; Rusia a declansat propaganda stupida contra Romaniei

Alegeri europarlamentare 2014. Batalia afiselor. Liderii eclipseaza candidatii. Victor Ponta, Crin Antonescu sau Elena Udrea apar alaturi de candidatii pentru europarlamentare pentru a maximiza scorul partidelor la alegerile din 25 mai. Un raspuns militar al NATO este de neconceput. In contextul tensiunilior din estul Ucrainei, DW a stat de vorba cu Jan Techau, directorul think-tankului Carnegie Europe din Bruxelles.

Autostrada A3, pista de curse pentru un tanar din Hunedoara. Politia l-a prins circuland cu 204 kilometri la ora

Un tanar, de 22 de ani, din judetul Hunedoara, a ramas fara permis pentru urmatoarele trei luni dupa ce a confunsat Autostrada Transilvania, cu o pista pentru curse. Politia l-a prins conducand cu 204 km/h pe A3.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

Politia taiwaneza a folosit tunurile cu apa pentru dispersarea multimii din Taipei

Politia taiwaneza a folosit tunurile cu apa pentru a dispersa multimea adunata pe strazi, luni dimineata. Oamenii au continuat protestele din seara trecuta si cer incetarea lucrarilor la o centrala nucleara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )