Libnet.ro
UNICEF

22:45

UEFA a primit 19 dosare de candidatura pentru Campionatul European din 2020 - Printre acestea se numara si Bucurestiul

Hotnews Hotnews,
 UEFA a primit 19 dosare de candidatura pentru Campionatul European din 2020 - Printre acestea se numara si Bucurestiul

UEFA a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a primit 19 dosare de candidatura pentru Campionatul European din 2020, intre care se numara si candidatura capitalei Romaniei, Bucuresti. continuă pe Hotnews

Un numar de 19 dosare de candidatura pentru gazduirea Campionatului European din 2020 au fost depuse la UEFA

Dosarul cu candidatura Bucurestiului la gazduirea CampionatuluiEuropean din 2020 se numara printre cele 19 dosare finale primite de UEFA, a anuntat, sambata, forul european. UEFA a primit.

Romania, pe lista candidaturilor EURO 2020

UEFA a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a primit 19 dosare de candidatura pentru Campionatul European din 2020, intre care se numara si candidatura capitalei Romaniei, Bucuresti.

Polonia si-a retras candidatura pentru organizarea unor meciuri la Euro-2020, dupa Cehia

Federatia Poloneza de Fotbal PZPN) a anuntat, miercuri, ca si-a retras candidatura pentru organizarea de meciuri din cadrul Campionatul European din 2020. Anuntul vine la scurt timp dupa ce Federatia Ceha de.

Polonia si-a retras candidatura pentru organizarea de meciuri din cadrul Euro 2020

Federatia Poloneza de Fotbal a anuntat, miercuri, ca si-a retras candidatura pentru organizarea de meciuri din cadrul Campionatul European din 2020. Decizia oficialilor polonezi vine la scurt timp dupa ce si Cehia.

Sunt peste 90 la suta sanse sa aducem Campionatul European de fotbal la Bucuresti!

Mircea Sandu si ai lui se lauda ca pe Arena Nationala se vor juca meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020.

EURO 2020: Turcia si-a retras candidatura pentru gazduirea unor meciuri de la turneul final

Federatia Turca de Fotbal TFF) a anuntat ca si-a retras candidatura pentru gazduirea unor meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, pentru a se concentra asupra candidaturii pentru Euro-2024, informeaza AFP.

Lista de candidati ai Fortei Civice pentru Parlamentul European

Liderul Fortei Civice, fost director al SIE, Mihai Razvan Ungureanu deschide lista partidului pentru Europarlamentare. il urmeaza Diana Pavelescu, din Sibiu, secretar general al Asociatiei Degustatorilor Profesionisti si Mihaela Nicolau, lector universitar doctor la Universitatea Danubius din Galati.

Lista de candidati ai PDL pentru Parlamentul European

Actualii eurodeputati Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu deschid, si pentru acest mandat, lista candidatilor Partidului Democrat Liberal pentru Parlamentul European.

UEFA confirma: 19 tari se bat pe 12 locuri pentru gazduirea meciurilor de la Euro 2020. Vezi cu cine concureaza Romania

Termenul pentru depunerea dosarelor de gazduire a meciurilor de la turneul final al campionatului European din 2020 a expirat ieri.

TVR nu are bani pentru Campionatul Mondial din Brazilia

TVR ar putea sa nu mai transmita Campionatul Mondial din Brazilia pentru ca nu are bani, scrie Gazeta Sporturilor. European Broadcast Union a somat Televiziunea Publica sa plateasca toti banii care ii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )