Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fara scrupule, fara urma de mila!

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fara scrupule, fara urma de mila!

Traian Basescu a criticat dur modul de gestionare a pandemiei de coronavirus in Romania si a declarat ca alegerile parlamentare pot avea loc pe 6 decembrie numai cu luarea unor masuri imediate privind limitarea cazurilor de COVID-19. continuă pe Antena3

Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban! E scandalul momentului in politica

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si candidat la alegerile locale, acuza Guvernul de proasta gestionare a actualei situatii. Ne apropiem cu pasi repezi de alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar autoritatile par depasite de situatie. Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban Conform deciziilor luate, in 6 decembrie romanii vor merge inca .

Basescu, atac dur la adresa iresponsabilului de la Cotroceni si inconstientului vesel de la Victoria: imping lucrurile inainte, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban, spunand ca sacrifica un popor, in goana dupa popularitate si voturi, fara scrupule, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure. El sustine ca daca cei doi iresponsabili tin sa desfasoare alegerile parlamentare pe 6 decembrie, trebuie luate imediat masuri precum inchiderea gradinitelor, scolilor si a universitatilor sau inchiderea teatrelor, cinematografelor, restaurantelor mall-urilor si reducerea la maxim a transportului public.

TRAIAN BASESCU: in goana dupa voturi, Iohannis si Orban sacrifica un popor

Traian Basescu ii acuza pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban ca sacrifica poporul roman pentru ca iresponsabilul de la Cotroceni si inconstientul vesel de la Victoria, au impresia ca sunt &171;pe val &187; de simpatie populara care trebuie valorificata, dupa mintea lor, chiar si cu sacrificarea vietii si sanatatii batranilor, a copiilor sau a celor care mai au si alte boli. El le transmite sefului statului si premierul sa ia masuri de limitare a raspandirii COVID-19, daca tot tin neaparat sa organizeze alegerile parlamentare pe 6 decembrie.

TRAIAN BASESCU: PMP nu e pelerina de ploaie

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anuntat, ieri seara, o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta, precizand ca le-a transmis liderilor partdului ca prima optiune sunt liberalii. Daca vom consfinti intr-un document politic, foarte bine, daca nu, ne vedem fiecare de drumul lui, a afirmat Basescu, precizand ca liderul PNL trebuie sa plece de la premisa ca pe vorbe nu-l mai crede nimeni, dupa situatia din Bucuresti, conform news. ro.

Klaus Iohannis, la 30 de ani de la reunificarea Germaniei: Suntem datori sa construim in continuare viitorul comun al cetatenilor nostri, in spiritul cooperarii, solidaritatii si coeziunii, atribute care definesc proiectul nostru european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la Ziua Unitatii Germane, eveniment organizat de Ambasada Germaniei la Bucuresti la 30 de ani de la reunificarea tarii. Cu aceasta ocazie, seful statului a declarat.

VIDEO Klaus Iohannis, la Ziua Unitatii Germane: Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european

Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european si ramane un partener apropiat pentru indeplinirea obiectivului Presedintiei germane a Consiliului Uniunii Europene de consolidare a proiectului european, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Ziua Unitatii Germane, eveniment organizat de Ambasada Berlinului la Bucuresti la 30 de ani de la reunificarea poporului german.

Membrii CSAT au analizat si aprobat evaluarea privind riscurile, amenintarile si vulnerabilitatile la adresa securitatii nationale pentru anul 2021

UPDATE, 6 octombrie, ora 15. 20 Principalele subiecte de pe ordinea de zi a sedintei CSAT de marti, care a fost condusa de presedintele Klaus Iohannis si s-a desfasurat in sistem de videoconferinta, s-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )