Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban! E scandalul momentului in politica

Playtech Playtech,
Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban! E scandalul momentului in politica

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si candidat la alegerile locale, acuza Guvernul de proasta gestionare a actualei situatii. Ne apropiem cu pasi repezi de alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar autoritatile par depasite de situatie. Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban Conform deciziilor luate, in 6 decembrie romanii vor merge inca . continuă pe Playtech

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fara scrupule, fara urma de mila!

Traian Basescu a criticat dur modul de gestionare a pandemiei de coronavirus in Romania si a declarat ca alegerile parlamentare pot avea loc pe 6 decembrie numai cu luarea unor masuri imediate privind limitarea cazurilor de COVID-19.

TRAIAN BASESCU: in goana dupa voturi, Iohannis si Orban sacrifica un popor

Traian Basescu ii acuza pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban ca sacrifica poporul roman pentru ca iresponsabilul de la Cotroceni si inconstientul vesel de la Victoria, au impresia ca sunt &171;pe val &187; de simpatie populara care trebuie valorificata, dupa mintea lor, chiar si cu sacrificarea vietii si sanatatii batranilor, a copiilor sau a celor care mai au si alte boli. El le transmite sefului statului si premierul sa ia masuri de limitare a raspandirii COVID-19, daca tot tin neaparat sa organizeze alegerile parlamentare pe 6 decembrie.

TRAIAN BASESCU: PMP nu e pelerina de ploaie

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anuntat, ieri seara, o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta, precizand ca le-a transmis liderilor partdului ca prima optiune sunt liberalii. Daca vom consfinti intr-un document politic, foarte bine, daca nu, ne vedem fiecare de drumul lui, a afirmat Basescu, precizand ca liderul PNL trebuie sa plece de la premisa ca pe vorbe nu-l mai crede nimeni, dupa situatia din Bucuresti, conform news. ro.

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate .

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19 Va ramane in carantina pana joi

Rezultatul testului pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informeaza Guvernul. Din motive de precautie, Ludovic Orban va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, de unde isi va exercita atributiile functiei de prim-ministru si isi va desfasura activitatea fara interactiune fizica cu alte persoane.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a .

LUDOVIC ORBAN: Bugetul 2021 va fi votat de viitorul Parlament, alegerile trebuie organizate pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca bugetul de stat pe 2021 va fi votat de viitorul Parlament, acuzand majoritatea controlata de PSD din actuala configuratie parlamentara ca nu mai are legitimitate.

LUDOVIC ORBAN: Piedone nu stiu cat va fi primar ca are condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca nu stie cat timp va fi primar Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 deoarece are o condamnare in prima instanta, iar despre Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, a declarat ca nu stie sa piarda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )