Libnet.ro
UNICEF

10:01

Traian Basescu, AMENDAT de CNCD pentru discriminarea romilor: Ei traiesc din ce fura

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, AMENDAT de CNCD pentru discriminarea romilor: Ei traiesc din ce fura

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, luni, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute in noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a. continuă pe Antena3

Traian Basescu, amendat de CNCD pentru declaratiile din 2010 privind romii nomazi

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, astazi, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute in noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura, potrivit surselor de presa.

Basescu, amendat de CNCD pentru declaratiile despre romi. Traiesc din ce fura

Presedintele Traian Basescu a fost amendat luni de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute la adresa romilor nomazi, despre care a afirmat ca traiesc din ce fura.

Traian Basescu, amendat pentru discriminare dupa unele declaratii facute la adresa romilor nomazi

Traian Basescu a fost amendat, luni, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma unei reclamatii facute de asociatia Romani Criss, cu privire la declatiile facute de presedintele Romaniei.

Basescu, amendat de CNCD pentru declaratiile privind romii nomazi.

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, luni, cu 600 de lei, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratii din 2010, privind romii nomazi. Seful statului a declarat, la Ljubljana, ca multi dintre ei romii nomazi), in mod traditional, traiesc din ce fura, conform Mediafax. Hotararea a fost luata in sedinta de luni a Colegiului director al CNCD, cu sase voturi pentru si doua impotriva. CNCD a hotarat ca afirmatia presedintelui Traian Basescu din .

Traian Basescu: Iohannis e un castig pentru Guvern, iar de data asta nu a mai fost facut aranjamentul la Grivco

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca intrarea lui Klaus Iohannis in Guvern ar fi un castig pentru cabinetul lui Ponta. Basescu a mai declarat ca.

ULTIMA ORA Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat cu 600 lei pe Traian Basescu pentru declaratiile din Slovenia: Multi dintre romii nomazi traiesc, in mod traditional, din ce fura

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a constatat savarsirea unei fapte de discriminare din partea presedintelui Traian Basescu, pentru declaratiile pe care le-a facut intr-o vizita oficiala in Slovenia: mai avem o problema care trebuie spusa si care face dificila integrarea romilor nomazi - foarte putini vor sa munceasca. Multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura. Colegiul director al CNCD a decis astazi sa-l sanctioneze pe presedinte cu amenda contraventionala de 600 lei.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat cu 600 lei pe Traian Basescu pentru declaratiile din Slovenia: Multi dintre romii nomazi traiesc, in mod traditional, din ce fura

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a constatat savarsirea unei fapte de discriminare din partea presedintelui Traian Basescu, pentru declaratiile pe care le-a facut intr-o vizita oficiala in Slovenia: mai avem o problema care trebuie spusa si care face dificila integrarea romilor nomazi - foarte putini vor sa munceasca. Multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura. Colegiul director al CNCD a decis astazi sa-l sanctioneze pe presedinte cu amenda contraventionala de 600 lei.

Basescu, amendat cu 600 lei pentru ca a spus ca romii nomazi 'traiesc din ce fura'

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, luni, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute in noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod.

Crin Antonescu, intrebat la Romania TV daca s-a schimbat atitudinea sa fata de Traian Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu / Nu eu m-am dus la Ba

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Realitatea TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Presedintele PNL a lansat in acest moment un atac la adresa lui Victor Ponta, precizand ca nu el a fost cel care a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si nici cel care s-a dus sa-i dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere a rolului unui premier intr-un guvern de coalitie.

VIDEO Traian Basescu, despre schimbarile din Guvern: Iohannis, un castig pentru Executiv. De data asta nu s-a facut un aranjament la GRIVCO

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO Grupul industrial Voiculescu si Compania SA). Presedintele Traian Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul municipiului, Emil Boc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )