Libnet.ro
UNICEF

18:01

VIDEO Traian Basescu, despre schimbarile din Guvern: Iohannis, un castig pentru Executiv. De data asta nu s-a facut un aranjament la GRIVCO

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu, despre schimbarile din Guvern: Iohannis, un castig pentru Executiv. De data asta nu s-a facut un aranjament la GRIVCO

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO Grupul industrial Voiculescu si Compania SA). Presedintele Traian Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul municipiului, Emil Boc. continuă pe Hotnews

Traian Basescu despre Klaus Iohannis:De data asta vine in guvern fara sa fie facut ...

Klaus Iohannis este un castig pentru guvern, dar trebuie sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea, a declarat, sambata seara, presedintele Traian Basescu. De data asta vine in guvern fara sa fie facut aranjament la Grivco, a adaugat Basescu. Presedintele a facut aceste declaratii la intrarea intr-un hotel din Cluj-Napoca, fiind insotit de primarul municipiului, fostul premier Emil Boc. Basescu este asteptat sa participe, duminica, la o intrunire a fundatiei Miscarea Populara.

VIDEO Traian Basescu si-a inceput vizita de stat in Turcia Presedintele a salutat garda in limba turca: Merhaba Asker!

Presedintele Traian Basescu se afla intr-o vizita de stat in Turcia, in timpul careia se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdogan si cu presedintele Marii Adunari Nationale, Cemil Cicek.

Traian Basescu, intampinat de romanii din Turcia cu cadouri pentru nepoata Sofia

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, in aceasta seara, cu comunitatea romana din Ankara si a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet in forma de corabie.

Traian Basescu: Iohannis e un castig pentru Guvern, iar de data asta nu a mai fost facut aranjamentul la Grivco

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca intrarea lui Klaus Iohannis in Guvern ar fi un castig pentru cabinetul lui Ponta. Basescu a mai declarat ca.

Traian Basescu: Romania va avea in 2014 o crestere economica intre 3-4%. Crestere economica avem, stabilitate politica avem, cu un guvern stabil ca nu-l miscam cu nimic de acolo

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4 %, a afirmat miercuri presedintele Traian Basescu, in fata reprezentantilor comunitatii romanesti din Turcia, reuniti la ambasada Bucurestiului din Ankara, unde seful statului a precizat ca este, ca si in 2013, mai optimist decat estimarile FMI.

Basescu, despre semnarea acordului cu FMI: Cred ca domnul Ponta viseaza frumos, probabil ca asta i-a spus Medvedev la Soci

Presedintele Traian Basescu arunca in aer promisiunile facute de premierul Victor Ponta in legatura cu semnarea memorandumului cu Fondul Monetar International. Desi premierul declarase nu cu mult timp in.

La ordinea zilei: Batranul care ii pune BETE iN ROATE mosierului Traian Basescu

Dana Grecu a prezentat, in editia de vineri a emisiunii La ordinea zilei, povestea batranului din comuna Nana, care ii pune bete in roate mosierului Traian Basescu. Marin Laibar, un barbat in varsta de.

Jose Manuel Barroso are programata, pe 14 februarie, o intrevedere cu presedintele Traian Basescu

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, are programata, pe 14 februarie, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, potrivit agendei liderului european publicata vineri, informeaza Mediafax.

Jose Manuel Barroso se va intalni cu Traian Basescu pe 14 februarie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, se va intalni la data de 14 februarie, la Bruxelles, cu presedintele Traian Basescu, se arata in agenda liderului european publicata vineri. De asemenea,.

Traian Basescu a pilotat in Turcia un avion F-16 asupra caruia s-a tras, intr-un simulator de zbor

Presedintele Traian Basescu a pilotat un avion F-16, iar, la un moment dat, asupra aparatului de zbor s-a tras dintr-o aeronava inamica. Totul s-a intamplat in Turcia, in ultima zi a vizitei de stat a presedinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )