Libnet.ro
UNICEF

20:00

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat cu 600 lei pe Traian Basescu pentru declaratiile din Slovenia: Multi dintre romii nomazi traiesc, in mod traditional, din ce fura

Hotnews Hotnews,
 Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat cu 600 lei pe Traian Basescu pentru declaratiile din Slovenia: Multi dintre romii nomazi traiesc, in mod traditional, din ce fura

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a constatat savarsirea unei fapte de discriminare din partea presedintelui Traian Basescu, pentru declaratiile pe care le-a facut intr-o vizita oficiala in Slovenia: mai avem o problema care trebuie spusa si care face dificila integrarea romilor nomazi - foarte putini vor sa munceasca. Multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura. Colegiul director al CNCD a decis astazi sa-l sanctioneze pe presedinte cu amenda contraventionala de 600 lei. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat cu 600 lei pe Traian Basescu pentru declaratiile din Slovenia: Multi dintre romii nomazi traiesc, in mod traditional, din ce fura

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a constatat savarsirea unei fapte de discriminare din partea presedintelui Traian Basescu, pentru declaratiile pe care le-a facut intr-o vizita oficiala in Slovenia: mai avem o problema care trebuie spusa si care face dificila integrarea romilor nomazi - foarte putini vor sa munceasca. Multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura. Colegiul director al CNCD a decis astazi sa-l sanctioneze pe presedinte cu amenda contraventionala de 600 lei.

Traian Basescu, AMENDAT de CNCD pentru discriminarea romilor: Ei traiesc din ce fura

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, luni, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute in noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a.

Traian Basescu, amendat pentru discriminare dupa unele declaratii facute la adresa romilor nomazi

Traian Basescu a fost amendat, luni, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma unei reclamatii facute de asociatia Romani Criss, cu privire la declatiile facute de presedintele Romaniei.

Basescu, amendat de CNCD pentru declaratiile despre romi. Traiesc din ce fura

Presedintele Traian Basescu a fost amendat luni de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute la adresa romilor nomazi, despre care a afirmat ca traiesc din ce fura.

Traian Basescu, amendat de CNCD pentru declaratiile din 2010 privind romii nomazi

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, astazi, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute in noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura, potrivit surselor de presa.

Basescu, amendat cu 600 lei pentru ca a spus ca romii nomazi 'traiesc din ce fura'

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, luni, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratiile facute in noiembrie 2010, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod.

Basescu, amendat de CNCD pentru declaratiile privind romii nomazi.

Presedintele Traian Basescu a fost amendat, luni, cu 600 de lei, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru declaratii din 2010, privind romii nomazi. Seful statului a declarat, la Ljubljana, ca multi dintre ei romii nomazi), in mod traditional, traiesc din ce fura, conform Mediafax. Hotararea a fost luata in sedinta de luni a Colegiului director al CNCD, cu sase voturi pentru si doua impotriva. CNCD a hotarat ca afirmatia presedintelui Traian Basescu din .

ActiveWatch: Consiliul National al Audiovizualului sanctioneaza din nou dreptul la opinie

ActiveWatch considera abuziva sanctionarea postului B1TV pentru incalcarea art. 40 alin. 3) al Codului audiovizual. Mesajul transmis de CNA radiodifuzorilor este extrem de periculos, iar astfel de sanctiuni risca sa provoace situatii de cenzura in redactii si autocenzura in randul jurnalistilor. Fiind a doua sanctiune intr-un interval foarte scurt de timp dupa precedentul creat in jurul cazului Puric-SRR in luna decembrie), se naste intrebarea daca avem de-a face cu o politica institutionala de taxare a opiniilor critice la adresa puterii politice sau doar cu o eroare de interpretare a reglementarilor in vigoare, se arata intr-un comunicat ActiveWatch trimis pe adresa redactiei.

inca un campion national pentru Constanta: David Spiridon.

Cea mai complexa proba a atletismului de sala, heptatlonul, are un nou rege la juniori 1. David Robert Spiridon, elevul Ceciliei Gevat si al lui Alin Larion s-a impus ieri, dramatic, in proba regina a atletismului, compensand rezultatele mai slabe de la inaltime si saritura cu prajina printr-o cursa nebuna de 1. 000 de metri care i-a adus titlul national. A fost dramatic pentru ca s-a intrat in cursa cu Oros Casian pe primul loc si cu David pe locul secund, dar a facut o mie de senzatie, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )