Libnet.ro
UNICEF

05:15

Traian Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei: Au murit 1.600 de oameni, iar voi inchideti dosarul! (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei: Au murit 1.600 de oameni, iar voi inchideti dosarul! (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip din septembrie 2009 in care ii cerea raspicat procurorului general de la acea vreme, Laura Codruta Kovesi, solutionarea. continuă pe B1

Politic Show: Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei; Primii pasi ai fuziunii PLR-PC. Tariceanu: Suntem la nivel de discutii; Eugen Tomac: In mod sigur, Guvernul din 2016 nu se va putea face fa

Predoiu: Consultari pe programul de guvernare pot fi accelerate, daca motiunea de cenzura trebuie introdusa mai devreme. Prim-vicepresedintele. Orban, despre Codul Fiscal: Am convenit o intalnire a PNL cu ministrul de Finante. Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca, pentru.

QA: Traian Basescu, la un pas de inchisoare pentru campania din 2009. Doi denuntatori au vorbit despre banii negri pentru PDL

Alessandra Stoicescu a prezentat, la QA, de la Antena 3, motivul pentru care fostul presedinte Traian Basescu risca inchisoarea, avand in vedere denunturile referitoare la banii negri folositi in campania.

Traian Basescu se scuza pentru sechestrul de la Nana

Traian Basescu si-a cerut scuze familiilor care au terenuri in comuna Nana pe care s-a pus sechestru, prin intermediul unei postari pe Facebook. Fostul presedinte spune ca totul se datoreaza unui atac indreptat.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

Traian Basescu e DISPERAT. Acuzatiile GRAVE pe care le face despre oameni-cheie din politica

Sechestrul pe terenurile de la Nana a fost o actiune politica, initiata de Victor Ponta, sustine Traian Basescu. Fostul presedinte a ales din nou sediul PMP pentru a face declaratii cand are ceva de spus,.

La Ordinea Zilei: incoltit, Traian Basescu acuza si il face mincinos pe Procurorul General

Adrian Radulescu, omul care i-a aranjat lui Traian Basescu afacerea Nana a fost audiat astazi la DNA. inca nu se stie in ce calitate a fost invitat sa dea declaratii. La scurta vreme dupa ce.

Omul care i-a gasit terenul lui Traian Basescu, audiat la DNA

Fostul consilier prezidential Adrian Radulescu, cel care i-a gasit terenul de la Nana fostului presedinte Traian Basescu, a fost luni la DNA. Din primele informatii, el a fost audiat de procurorii Directiei.

Traian Basescu a zgariat masina unor jurnalisti

Incident minor la plecarea fostului presedinte lui Traian Basescu de la sediul PMP. incercand sa iasa din parcare, fostul presedinte a zgariat usor masina unor jurnalisti. Nu a dat semne.

CSM sesizeaza Inspectia judiciara dupa declaratiile facute de Traian Basescu despre situatia terenurilor din comuna Nana

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sesizeaza Inspectia judiciara in cazul declaratiilor lui Traian Basescu, referitoare la sechestrul pus pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010 mai multor.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara, in urma declaratiilor lui Traian Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia judiciara dupa postarea de pe Facebook a fostului presedinte Traian Basescu, care a afirmat ca sechestrul imobilelor de la Nana sunt consecinta actiunii politice impotriva lui.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )