Libnet.ro
UNICEF

01:05

QA: Traian Basescu, la un pas de inchisoare pentru campania din 2009. Doi denuntatori au vorbit despre banii negri pentru PDL

Antena3 Antena3,
QA: Traian Basescu, la un pas de inchisoare pentru campania din 2009. Doi denuntatori au vorbit despre banii negri pentru PDL

Alessandra Stoicescu a prezentat, la QA, de la Antena 3, motivul pentru care fostul presedinte Traian Basescu risca inchisoarea, avand in vedere denunturile referitoare la banii negri folositi in campania. continuă pe Antena3

Traian Basescu se scuza pentru sechestrul de la Nana

Traian Basescu si-a cerut scuze familiilor care au terenuri in comuna Nana pe care s-a pus sechestru, prin intermediul unei postari pe Facebook. Fostul presedinte spune ca totul se datoreaza unui atac indreptat.

Claudiu Saftoiu: Pe Traian Basescu o sa-l ajunga din urma trecutul

Claudiu Saftoiu si Catalin Ivan au vorbit, joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre cum ar putea arata in viitor relatia dintre Traian Basescu si justitie. O sa-l ajunga din urma trecutul.

Ar fi foarte bine daca procurorii l-ar lua pe Traian Basescu. CINE a beneficiat de fapt de spaga din Dosarul Microsoft in 2009

Ar fi foarte bine daca procurorii l-ar lua pe Traian Basescu. O spune premierul Victor Ponta care sustine ca fostul presedinte ar trebui sa raspunda in privinta denunturilor din dosarul Microsoft privind.

QA: Parchetul General sesizeaza CSM in privinta declaratiilor lui Traian Basescu privind sechestrul in dosarul Nana

Alessandra Stoiecescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii QA, de la Antena 3, reactia Parchetului la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu cu privire la sechestrul pus de procurori in.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca lui Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Sorin Rosca Stanescu, obligat sa ii plateasca fostului presedinte Traian Basescu daune morale de 100 de lei

Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Decizia apartine Judecatoriei Sectorului 2, insa nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.

Traian Basescu: imi pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole

Fostul presedinte Traian Basescu isi exprima parerea de rau, intr-un mesaj postat pe Facebook, fata de cele 127 de familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada.

Traian Basescu: Imi pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenuri, ele suporta consecintele unor actiuni politice impotriva mea

Traian Basescu afirma intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook ca regreta faptul ca 127 de familii din comuna Nana au sechestru asigurator pe terenurile agricole restituite in periaoda 1996-2010, despre care spune ca suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva sa. Fostul presedinte se mai intreaba in finalul mesajului de ce nu s-a facut nicio investigatie in perioada de trei ani in care proprietatea terenurilor a detinut-o firma italiana.

Traian Basescu va fi AUDIAT de procurori in dosarul de santaj

Traian Basescu va fi audiat in curand in dosarul in care este acuzat ca a santajat-o pe senatoarea Gabriela Firea. Deja acest dosar are o intarziere de cateva luni, pentru ca a fost redeschis imediat dupa ce.

Dumitru Bucsaru, un afacerist apropiat de Traian Basescu, in arest la domiciliu

Dumitru Bucsaru, un alt afacerist apropiat de fostul presedinte Traian Basescu, a fost plasat in arest la domiciliu la cererea procurorilor DNA, dupa ce ieri a fost retinut pentru 24 de ore. Acestia il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )