Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu, atac la Calin Popescu Tariceanu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac la Calin Popescu Tariceanu

Dupa ce a atacat oamenii din justitie , jurnalistii si mai multi politicieni, Traian Basescu a pus acum tunurile pe Calin Popescu Tariceanu, pe care il numeste liberalul rosu, intr-o noua postare pe. continuă pe Antena3

FOTO. Traian Basescu, atac la Tariceanu dupa ce seful Senatului a spus ca diaspora voteaza pentru un mic si-o bere

Fostul presedinte, Traian Basescu, l-a criticat extrem de dur intr-o noua postare pe contul pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a afirmat zilele trecute ca romanii din strainatate voteaza doar pentru un mic si-o bere.

Traian Basescu, atac la Tariceanu: Liberalul rosu crede ca totul se tranzactioneaza, inclusiv sufletul sau dragostea de tara. Lasati-i pe romanii din diaspora sa voteze

Traian Basescu il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu dupa ce acesta a declarat ca romanii din diaspora sunt capabili sa-si vanda votul pentru un mic si o bere. Fostul presedinte afirma, intr-un.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la romanii din diaspora: Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe romanii din strainatate spunand ca acestia sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere. Aceasta afirmatie destul de dura a presedintelui Senatu.

Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii dupa scandalul provocat de votul in cazul Sova

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala intre membrii Biroului Permanent al Senatului si membrii Consiliului Superior al Magistraturii la care participantii sa exprime in mod liber si fara o ordine de zi prestabilita problemele cu care se confrunta in relatia bilaterala si in exercitarea atributiilor constitutionale intre cele doua institutii. Solicitarea vine dupa ce CSM a sesizat Curtea Constitutionala invocand absenta unei hotarari pronuntate de Senat dupa votul in cazul Sova.

Alina Gorghiu ii cere demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca partidul pe care il conduce ii cere inca o data lui Calin Popescu Tariceanu sa isi dea demisia. De asemenea Alina Gorghiu vrea semnatura lui Tariceanu pe.

Calin Popescu Tariceanu: Asistam la un asalt asupra valorilor fundamentale ale institutiilor democratice. Procurorii vorbesc cu nonsalanta de planuri de arestari

Presedintele PLR si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca in Romania, prezumtia de nevInovatie a disparut, avand in vedere ca procurorii vorbesc cu nonsalanta de planuri de arestari. Ace.

Calin Popescu Tariceanu, despre cererea trimisa de DNA Senatului: Este o solicitare inedita, dar nu exita niciun fel de opreliste din punctul meu de vedere (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca solicitarea DNA trimisa Senatului este una inedita, dar ca nu va intampina oprelisti, informeaza B1 TV. DNA a trasmis niste inscrisuri care.

Alina Gorghiu: PNL ii cere lui Calin Popescu-Tariceanu cele doua semnaturi, una data pe hotararea in cazul Sova si o semnatura pe demisia domniei sale

Liberalii vor solicita in plenul Senatului ca hotararea in cazul cererii DNA privindu-l pe senatorul Dan Sova sa fie redactata si publicata in Monitorul Oficial, a declarat miercuri copresedintele PNL Alina.

Basescu, atac la Antena 3: Televiziunile falsifica adevarul

Traian Basescu este suparat pe jurnalistii Antenei 3 pentru criticile pe care le-a primit dupa ce a atacat constant justitia si s-a declarat fatis aparatorul penalilor care stau in arestul.

Traian Basescu, un nou atac la Antena 3: Un post antinational

Fostul presedinte Traian Basescu a atacat din nou Antena 3, vineri seara, in timp ce se afla la un interviu la un post de televiziune. Fostul sef al statului a spus, la Realitatea TV, ca Antena 3 este un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )