Libnet.ro
UNICEF

08:00

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la romanii din diaspora: Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, atac dur la romanii din diaspora: Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe romanii din strainatate spunand ca acestia sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere. Aceasta afirmatie destul de dura a presedintelui Senatu. continuă pe B1

Alina Gorghiu ii cere demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca partidul pe care il conduce ii cere inca o data lui Calin Popescu Tariceanu sa isi dea demisia. De asemenea Alina Gorghiu vrea semnatura lui Tariceanu pe.

Calin Popescu Tariceanu, despre cererea trimisa de DNA Senatului: Este o solicitare inedita, dar nu exita niciun fel de opreliste din punctul meu de vedere (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca solicitarea DNA trimisa Senatului este una inedita, dar ca nu va intampina oprelisti, informeaza B1 TV. DNA a trasmis niste inscrisuri care.

Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii dupa scandalul provocat de votul in cazul Sova

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu propune o intalnire informala intre membrii Biroului Permanent al Senatului si membrii Consiliului Superior al Magistraturii la care participantii sa exprime in mod liber si fara o ordine de zi prestabilita problemele cu care se confrunta in relatia bilaterala si in exercitarea atributiilor constitutionale intre cele doua institutii. Solicitarea vine dupa ce CSM a sesizat Curtea Constitutionala invocand absenta unei hotarari pronuntate de Senat dupa votul in cazul Sova.

Romanii din diaspora cu averi mari au declarat venituri de 32 milioane euro

Veniturile din strainatate obtinute in 2013 si declarate in 2014, la nivelul grupului persoanelor fizice cu averi mari PFAM), au fost de peste 7 ori mai mari decat cele declarate in 2013, pentru anul 2012, crescand de la 18. 804 lei la 144. 059 lei cca 32 milioane de euro).

Alina Gorghiu: PNL ii cere lui Calin Popescu-Tariceanu cele doua semnaturi, una data pe hotararea in cazul Sova si o semnatura pe demisia domniei sale

Liberalii vor solicita in plenul Senatului ca hotararea in cazul cererii DNA privindu-l pe senatorul Dan Sova sa fie redactata si publicata in Monitorul Oficial, a declarat miercuri copresedintele PNL Alina.

Liberalii vor sustine la Cotroceni proiectul privind votul romanilor din diaspora

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat, joi, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat luni partidele politice la Palatul Cotroceni pentru consultari, ca Partidul National Liberal va sustine proiectele deja initiate cu privire la exercitarea votului de catre romanii din strainatate si la simplificarea si accelerarea procedurilor parlamentare.

VIDEO Adevarul Live: Cartianu despre cum a ajuns Calin Popescu-Tariceanu aparator al coruptilor

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul Live despre transformarea lui Calin Popescu Tariceanu dintr-un liberal democrat in aparator al coruptilor din Parlament.

FOTO. Ce spune Iohannis despre votul romanilor din diaspora si finantarea partidelor. Ce vrea de la noul Parlament

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris, joi, pe contul sau de Facebook ca finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale trebuie sa se faca intr-un mod corect si transparent, iar romanilor din strainatate trebuie sa li se asigure dreptul la vot de catre autoritatile statului roman.

Statul Islamic ameninta SUA cu un atac similar celui din 11 septembrie 2001: Vom arde America! (VIDEO)

Gruparea terorista statul Islamic ameninta SUA cu atentate de aploare. Extremistii au postat pe Internet o noua inregistrare video in care spun ca americanii vor avea parte de un episod similar celui din 11.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )