Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traian Basescu, audiat la inalta Curte in dosarul rapirii din Irak. Nu am nicio emotie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, audiat la inalta Curte in dosarul rapirii din Irak. Nu am nicio emotie

UPDATE - Traian Basescu a ajuns la inalta Curte. Nu am nicio emotie, a spus fostul presedinte, la intrarea in sediul instantei supreme, unde este audiat in dosarul rapirii jurnalistilor. UPDATE - Vasile Blaga,. continuă pe Antena3

Traian Basescu si Vasile Blaga, citati in dosarul rapirii din Irak. inalta Curte nu are competenta sa decida

Fostul presedinte Traian Basescu si copresedintele PNL Vasile Blaga au fost, joi dimineata, la ICCJ, fiind citati in dosarul in care Corneliu Vadim Tudor a depus plangere pe numele lor in cazul jurnalistilor.

Traian Basescu, in fata instantei in dosarul rapirii din Irak

Fostul presedinte Traian Basescu trebuie sa se prezinte joi dimineata la inalta Curte de Justitie dupa ce plangerea penala inaintata de Corneliu Vadim Tudor a fost repusa pe rol de Parchetul General,.

ICCJ: Dosarul Rapirii din Irak, retrimis la Judecatoria Sectorului 5

Cererea de confirmare a urmaririi penale in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak, retrimisa la JS5inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a dispus, joi, retrimiterea cererii procurorilor de la.

Greii regimului Basescu, la inalta Curte. Elena Udrea si Dorin Cocos se intalnesc astazi in instanta

Greii regimului Basescu sunt acum la inalta Curte. Pe rand, au venit in aceasta dimineata: Elena Udrea, Alina Bica, Dorin Cocos si Alin Cocos. E mare aglomeratie la instanta pentru ca acolo este si.

Greii regimului Basescu, la inalta Curte. Alina Bica: Nu imi reevaluez prietenii adevarati

UPDATE - Alina Bica pare singura prietena care i-a mai ramas Elenei Udrea. Fosta sefa a DIICOT si partenera de shopping a Elenei Udrea la Paris a spus la iesirea de la inalta Curte ca nu isi reevalueaza.

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak. Decizia va fi luata astazi de Curtea Suprema. Dosarul a ajuns inalta Curte, dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a decis sa.

Traian Basescu, despre posibila redeschidere a dosarului rapirii jurnalistilor: Ce vor decide instantele asta se va face. E un proces de hartuire a unui fost presedinte, in mod categoric (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu are nicio ingrijorare legata de posibila redeschidere a dosarului rapirii jurnalistilor in Irak.

Basescu, audiat la iCCJ. Fostul presedinte, citat pentru redeschiderea dosarului rapirii

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pentru maine. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare cu privire la redeschiderea dos.

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General (VIDEO)

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )