Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu si Blaga, la ICCJ in dosarul plangerii lui Vadim privind rapirea jurnalistilor in Irak

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu si Blaga, la ICCJ in dosarul plangerii lui Vadim privind rapirea jurnalistilor in Irak

Fostul presedinte Traian Basescu si copresedintele PNL Vasile Blaga au fost, la ICCJ, fiind citati in dosarul in care Corneliu Vadim Tudor a depus plangere pe numele lor in cazul jurnalistilor rapiti in Irak. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

Traian Basescu, ancheta in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Acesta este al patrulea dosar la Parchetul General (VIDEO)

Traian Basescu ar putea fi urmarit penal in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in cazul plangerii facute de Corneliu Vadim Tudor,.

Traian Basescu, in fata instantei in dosarul rapirii din Irak

Fostul presedinte Traian Basescu trebuie sa se prezinte joi dimineata la inalta Curte de Justitie dupa ce plangerea penala inaintata de Corneliu Vadim Tudor a fost repusa pe rol de Parchetul General,.

Primul dosar redeschis pe numele lui Traian Basescu: Acuzat de Vadim ca a furat cu Blaga 4 milioane de dolari, in dosarul rapirii jurnalistilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) discuta, marti,confirmarea redeschiderii urmaririi penale fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. Plangerea a fost facuta de Corneliu Vadim Tudor la Parchetul coordonat de procurorul general Tiberiu Nitu.

Traian Basescu si Vasile Blaga, citati in dosarul rapirii din Irak. inalta Curte nu are competenta sa decida

Fostul presedinte Traian Basescu si copresedintele PNL Vasile Blaga au fost, joi dimineata, la ICCJ, fiind citati in dosarul in care Corneliu Vadim Tudor a depus plangere pe numele lor in cazul jurnalistilor.

Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati la ICCJ in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak

Traian Basescu si Vasile Blaga au venit, joi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde au fost citati pentru a fi audiati in dosarul jurnalistilor romani rapiti in Irak. Instanta Suprema va anunta, in cursul acestei zile, daca va redeschide urmarirea penala fata de Traian Basescu si Vasile Blaga, in acest dosar.

Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati la iCCJ in dosarul jurnalistilor rapiti in Irak

ACTUALIZARE 10:40 Basescu: Dosarul jurnalistilor rapiti nu se va putea judeca decat declasificat Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat joi, dupa plecarea de la inalta Curte, ca nu are nicio ingrijorare in ceea ce priveste redeschiderea dosarului jurnalistilor rapiti in Irak, insa a opinat ca acest dosar nu se va putea judeca decat declasificat. * ACTUALIZARE 09:23 Blaga: Nu am nicio calitate in acest dosar.

iCCJ decide daca redeschide dosarul rapirii jurnalistilor in Irak: Traian Basescu si Vasile Blaga, citati in acest caz, s-au prezentat la Curtea Suprema (VIDEO)

15 Traian Basescu si Vasile Blaga ai iesit de la inalta Curte dupa aproximativ 15 minute. La iesirea de la iCCJ, Vasile Blaga a declarat ca nu mai are nicio calitate in dosar. Procurorul a stabil.

Traian Basescu si Vasile Blaga, audiati la Curtea Suprema in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu si Vasile Blaga au fost audiati, joi, de magistratii Curtii Supreme, in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak. Acestia au fost chemati sa dea explicatii, dupa plangerea depusa impotriva lor de Corneliu Vadim Tudor.

Dosarul lui Traian Basescu, trimis la Judecatoria Sectorului 5

ACTUALIZARE 18:45 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi ca nu are competenta de a judeca dosarul in care Parchetul General solicita confirmarea redeschiderii urmaririi penale impotriva fostului presedinte Traian Basescu in legatura cu rapirea jurnalistilor romani in Irak. * ACTUALIZARE 10:40 Basescu: Dosarul jurnalistilor rapiti nu se va putea judeca decat declasificat * ACTUALIZARE 09:23 Blaga: Nu am nicio calitate in acest dosar.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )